tisdag 23 april 2019

Restaurangtips göteborg

Letar du efter en bra restaurang? Boka bord med thefork. Fisk och skaldjur i världsklass, nyskapande kök, Michelinstjärnor och fina råvaror från ett levande jordbrukslandskap. Göteborg som vi har missat.


På menyn finns allt från havets läckerheter till kolgrillat kött. Inredningsmässigt står det här stället verkligen ut.

Lyxiga fåtöljer och soffor i samet, prynader, gulddetaljer och glastak. I torsdags var vi på nyöppnade Olivia på avenyn, en restaurangkedja med italiensk meny och mysig inredning. Se betyg, recensioner och bilder. Säg även till om du ser några felaktigheter i guiden. Stan stoltserar också med en rad restauranger med en stjärna i Guide Michelin.


Men att hitta rätt i krogutbudet kan ändå vara knepigt. Restaurang Meet är ett sobert och smakfullt Steak House med påkostad inredning. Den kunniga personalen håller samma höga elegans när de på ett trevligt och.

Låt vår restaurangguide vägleda dig runt västkustens största stad! Matäventyret kan börja! Då är du välkommen till oss på Bryggeriet på Avenyn. Vi har för och självklart À la carte. På Magazzino väntar dig en smakfull och lugn stund.


Vi erbjuder mat som är lagad av de bästa italienska råvarorna. Ett vinsortiment baserat på både kunskap och kvalitè bäddar för en smakupplevelse utöver det vanliga. På Bon är vi passionerade för mat och dryck, men kanske mest för vårt stora vinsortiment. Här kan du njuta av goda viner på glas i fransk bistromiljö. När du inte känner för dyraste finkrogen finns flera toppenställen på mellannivå.


Här är fem favoriter – när gästerna själva sätter betyg på Tripadvisor. Logga in Genom att logga in kan du läsa alla artiklar på gp. Du kan även följa olika ämnen, skribenter och nyhetsbrev. Jag har provat deras avsmakningsmeny med tillhörande utvalda viner.


Här tipsar vi om några bra restauranger i olika budgetkategorier som vi nyligen besökt, restaurangtips är som alltid en färskvara. Hos Fiskekrogen bjuds du på klassiker såväl som på innovativa matlagning, allt med det bästa från havet. Välkommen till Nordens första Steampunk Bar och Restaurang.

Bloggsamarbete med Restaurang. Eftersom jag åt väldigt mycket goda grejer så tänkte att jag att jag skulle ge er restaurangtips från tre fantastiska ställen jag var på denna helg. På svenska In english.


Idag bär det av på spa med en god vän för en riktig relax helg, ska bli hur härligt som helst. Upptäck våra rätter med inspiration från det italienska, amerikanska och asiatiska köket. Filmstaden Bergakungen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg