onsdag 10 april 2019

Italiensk restaurang göteborg tredje långgatan

Välkommen till Nordens första Steampunk Bar och Restaurang. Boka bord på Göteborg på thefork. Vi förhandlar så att du slipper. Njut av en äkta italiensk kväll i hjärtat av Göteborg.


PRESENTKORT Köp ditt presentkort här! Tredje Långgatan Göteborg.

JOBB Vi letar ständigt efter engagerade och inspirerande människor till våra team. Se öppettider, popularitet och mycket mer. Med Thatsup hittar du stans guldkorn.


Restauranger i närheten av Taverna Averna på TripAdvisor: Läs omdömen och se bilder från resenärer på restauranger i närheten av Taverna Averna, Göteborg. Utforska restauranger nära Andra Långgatan , Göteborg ! Här får du både våra egna och läsarnas bästa lokala tips. Italienska restauranger i Göteborg , Sverige: Se TripAdvisor-resenärernas omdömen om restauranger i Göteborg och sök efter kök, pris, plats och så vidare. Senast var det italienskt och kinesiskt och på tisdagskvällen är det dags för fler världsdelar att ta plats i kvarteret.


Allt på en tallrik av subarktisk november.

Billigt Bilsemester till Göteborg med halvpension. Vi serverar persiskmat och har gjort en fantasifull meny för dig som älskar god mat. Fisk- och skaldjursgrytan som är ett återkommande inslag är en klar favorit och gillar man ärtsoppa med plättar finns det på menyn varje torsdag. Här hittar du alla restauranger nära Järntorget, Göteborg. Fler än restauranger.


Se betyg, recensioner och bilder. Besök vår hemsida där du hittar all plats information du behöver. Kinarestaurang, Italiensk bistro och konstutställning.


På onsdag slår den första restaurangen upp portarna. På Taverna Averna kan du äta italiensk bistromat och njuta av 3konstverk från lokala konstnärer. Kinesisk Dim Sum Restaurang med stor bar.


Swing by for some great beers and our famous sourdough pizza! Book your table through our website or just drop in! MYSIG STÄMNING - Det är mysigheten som ligger i fokus på denna restaurang.


Här kan du få dig en trevlig upplevelse i alldeles utmärkt dekorerade lokaler som definitivt får dig att känna dig som hemma. Letar du efter Populära restauranger på Redje langgatan Göteborg i Sverige ? Tvinky, skön restaurang , bistro och cocktailbar i Linné. Lunch måndag - fredag 11.

Vi har öppet söndag – torsdag 17:– sent, fredagar 16. På fredagar har vi After Work mellan 16.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg