tisdag 9 april 2019

Söta barn namn

Att hitta ovanliga och unika namn för ditt barn kan vara spännande men också tidskrävande. Vissa människor väljer att skapa flicknamn som är ovanliga på egen hand eller så anpassar de stavningen av redan populära namn. Ett exempel är det engelska namnet Allyson i listan ovan, som även kan stavas som Alyson, Alison och Allison.


Tack för din hjälp och för att du ger andra fler namn att välja mellan! Om du är intresserad av vilka efternamn som är populärast i Sverige så har vi gjort en topp 1lista. Barnnamn och bebisnamn A-Ö med namn lista på pojknamn och flicknamn.

Topplista med ovanliga barnnamn för din baby. Upptäck andras namn på barn eller ge förslag. Kolla igenom de vanligaste pojknamnen och se om där är något som passar till din son. Pojknamn, killnamn och mycket mer får du hjälp med hos oss. UNIKA NAMN AFFISCHER FÖR SÖTA BARN Letar du doppresent till dop eller namngivning, babyshower eller födelsedag?


Då har du kommit rätt! Engelska namn i bokstavsordning för dig som letar barnnamn. Här kan du hitta ovanliga namn och vackra namn.

Favoriter jag har är Rio och Milo, men det vore kul med fler förslag (gärna utan io eftersom att det blir lite tjatigt). Anyone up for the challenge? Ovanliga men söta tjejnamn? Söta ovanliga namn tack! Här hittar du totalt 7flicknamn.


Men att välja ett fint namn till barn är mycket viktigare. Vilket flicknamn ska du ge din bebis? Jag tycker det är bra att det står att det kan vara till barnets för eller nackdel.


Jag själv fick namnet Stina ( låter som svinstia). Det namnet har varit ett litet problem hela livet gör mig, så vid år ålder fick jag nog av att heta ett. Att ge bort en personlig badrock med namn kan bli en uppskattad present för många tillfällen. Alla gillar att ta på sig en mysig badrock av frotté eller fleece. Du kan också brodera in valfritt namn utan extra kostnad.


Alltid snabba leveranser. Ett namn kan stavas på flera sätt och vissa namn har många olika stavningar. I topplistorna för nyfödda räknas olika stavningar av ett namn som samma namn.


Det vill säga att barn som fått till exempel namnet Wilma eller Vilma redovisas tillsammans.

Många små barn har redan allt och nya idéer kan vara svåra och dyra. På TeddyPost försöker vi ge tips på presenter till små barn som både är prisvärda, kreativa och minnesvärda. För att göra dessa presenter speciella så brukar vi brodera ett meddelande till mottagaren, men man kan även lägga till sitt eget namn som avsändare. Tänkte också skriva Jennelie :) Det har vi på listan till vårat framtida barn ^^, Så fint!


Ett pojknamn som jag gillar är Milo. Du kan även använda sidan till att få inspiration när det gäller att hitta namn till nyfödda barn. Nattlampor för barn med LED och timer som sprider mjukt ljus och är söta att se på.


Bli medlem i Club NAME IT och 5- rabatt på ditt nästa onlineköp. Var bland de första som får nys om resor, tävlingar och presenter. Att bli kär i någon som redan har barn och bli bonusförälder på kuppen framkallar ofta ett helt.


Namn till killar som du kanske inte visste fanns. Vill du ha ett ovanligt namn till din pojke? Trenden kring namn varierar över tid och under vissa perioder känns det som om alla letar efter unika och ovanliga pojknamn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg