fredag 12 april 2019

Recept god lördagsmiddag

Till helgen kanske du får lite extra tid över för en trivsam middag tillsammans med dina nära och kära. Bjud familjen på en lördagsmiddag som de sent glömmer, eller samla hela familjen och laga mat tillsammans. Recept på lördagsmiddag hittar du här! Kolla också in recepten på förrätter och efterrätter här i bloggen. Med lite finare råvaror och våra inspirerande recept kan du bjuda in vännerna på en härlig och extra god helgmiddag.


Om du har svårt att hitta inspiration till middagen så finns här recept på enkel helgmat.

Gott , snabbt och enkelt. En riktigt bra fisksoppa passar till både vardag och fest. Gärna med en egengjord aioli och ett gott bröd till! Här är sex underbara recept på fisksoppa att testa. Avrunda arbetsveckan med att fixa en god fredagsmiddag.


Fira starten på helgen med en god middag på fredag och duka upp med trevliga rätter. Varför inte göra fredagsmiddagen till en två eller tre rätters middag? Här får du trevliga recept som hjälper dig att fixa en lyckad fredagsmiddag.


Vet du inte vad du ska äta till middag?

Här har vi samlat middagstips för så väl jäktiga vardagar och de dagar då du vill njuta lite extra av middagen. En bra vardagsmiddag går att laga snabbt och enkelt, samtidigt som resultatet bjuder på läckra smaker. Var så god , våra middagsrecept!


Här skriver jag, Gustav Johansson, om det jag anser vara jävligt god mat, och mina försök att laga den. Här finns recept , matlagningstips restaurangrecensioner främst från Stockholm och en del personliga tankar om mat och det som händer mig. Det blev en heldag på språng idag. Här finner du en mängd olika enkla recept på god mat som passar bra till bjudning och fest.


Det är så härligt med såna helger iblan då man verkligen är ute från förmiddag till skymning, promenerar, handlar lördagsgodis, leker i lekparken och bara är. Jag brukar göra en sås som är så god till fisk, Trysundasås. Den är lika god till torsk som till lax eller rökt sik.


Lättlagade recept som passar utmärkt att laga när fantasin inte är på topp och tiden inte räcker till. Njut av enkel mat tillsammans med hela familjen! Varje säsong har sin specialitet. Våren bjuder bl a på lamm och hösten är den stora säsongen för vilt.


Både älg och ren är oftast lätta att få tag på i. Förrätter En trerätters middag innefattar en god förrätt. Många av recepten har bilder steg för steg. Här hittar du recept på enkla och goda förrätter.


En festlig och enkel klassiker som gärna får serveras med stekt oxfilé och en god rödvinssås.

Passar perfekt till både lördagsmiddagen och nyårsfesten. Söker recept på mormors underbara kakor med äppelmos underbart goda ! Finns det någon som möjligtvis vet vad jag menar eller. Hjälp önskas med god och enkel kasslersås en och sen på med en matlagningsgrädde och smaka av med lite chilisås.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg