tisdag 9 april 2019

Hyra betongslip

Stort urval av betongslipar. Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. Vi på Cramo använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta surfa accepterar du att cookies används.


En betongslip griper tag i ytan med kraft, och styr du inte den korrekt kan du lätt göra allt värre.

Du kan hyra en betongslip på de flesta byggmarknader. Men kom ihåg att den typen av betongslipar endast är för gör-det-självare med erfarenhet. Lyckligtvis finns det andra metoder att slipa betong. Hemma på 2-dagar för lagervaror.


Vill hyra en betongslip typ Combiflex för att slipa en betongplatta till halvblankt golv. Har inte hittat någon som även hyr ut de finare slipstegen, metallbärande 1grit, plastbärande 1samt 2grit. Hyr dina maskiner hos Hyres-Maskiner i Ö-vik!

Välkommen till PriceRunner! Här hittar du en aktuell lista över alla uthyrningsställen. Hittar du ingen uthyrare i er region? Hyr enskilda maskiner till mindre projekt, eller allt du behöver till ett större projekt.


Vi välkomnar såväl större och mindre aktörer som hemmasnickare. Att hyra maskiner ska vara enkelt tycker vi. Kontakta en av våra säljare eller vår kundtjänst för en offert.


Utrustad med ett effektivt dammutsug för dammfri slipning. Maskinen är vibrationsdämpad mellan motor och bakre handtag, vilket är skonsamt för kroppen. Vi rekommenderar att man hyr denna dammsugaren till. Såväl betonggolv som flytspacklade golv. ABS-slip används för att slipa golv.


Perfekt att slipa golv som nyligen gjutits eller spacklats och behövs jämnas till på ytan. Du har flera olika möjligheter med en betongslip då slipen går att använda till så mycket mer än bara betong. Det är ett multifunktionellt verktyg och ett perfekt redskap när du renoverar eller bygger hus.

Kontakta vår kunniga kundservice som gärna hjälper till vid eventuella frågor om vårt stora utbud. Och med fix så menar jag inte sånt skit som man köper på Bauhaus. Betongslip dammar förbannat mycket och för ett jäkla oväsen. En dag med salmonella, DHL och betongslipar. Samtidigt är jag på väg ut till Nacka, dit maken skickar mig för att jag ska hyra en betongslip över helgen.


Det enda utöver vinkelslipen är att hyra en betonslipmaskin av t. Lambertsson eller Cramo. Det ska finnas en slipmaskin för Betong som heter ABS Slip. Men jag har ingen aning om vad det kostar. Nu är jag tömd på ideér och förslag.


Runt olika maskiner finns att hyra i ditt varuhus - för alla projekt, små som stora. Du hittar maskiner för trädgården, för bygget och för renoveringen. Till exempel: jordfräs, kompostkvarn, häcksax, betongblandare, borrhammare, bilningshammare, vinkelslip, markvibrator, sten- och klinkerskärare, golvslip, tapetborttagare och många olika sågar. Vi finns i Göteborg, Stenungsun Kungälv och Uddevalla. Vi jobbar hårt för att ha det du behöver.


Hos oss får du råd om vilka maskiner som passar dig bäst. Flexibilitet, det är en av anledningarna till att det många gånger är smartare att hyra maskiner än att köpa. För att du som kund ska vara flexibel krävs att vi har ett heltäckande sortiment och det har vi.


We have not only a wide range of fresh machines, we also have knowledgeable staff who can guide you to the right choice.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg