tisdag 9 april 2019

Spotify premium presentkort

Ge En Julklapp Som Skapar Minnen. Upp Till Rabatt På Utvalda Produkter. Upptäck Vårt Utbud Av Presenter Online Och Köp i Dag. Get your Premium Online. Buy now and enjoy free delivery!


Shop exclusive collections from the hottest brands online and in store now.

Ge bort Spotify Premium till familj och vänner (eller till och med fiender). Presentkort är giltiga i tolv månader efter inköpsdatumet. De kan inte lösas in tillsammans med andra rabatter eller kampanjer, som till exempel Premium for Family, Premium for Students eller erbjudanden om testperioder. Kortet kan endast användas för fristående Premium -prenumerationsmånader till fullpris och kan inte användas för rabatterade prenumerationer eller grupprenumerationer (t.ex. studentrabatter, provperiodserbjudanden, Premium -prenumeration för familjer eller erbjudanden som kombinerar Premium med andra företags produkter eller tjänster). Spotify är en digital musiktjänst som ger tillgång till flera miljoner låtar.


Du betalar snabbt och enkelt för Spotify i kassan hos samtliga Coop-butiker, runt om i Sverige. Du kan lösa in presentkort på kontot som prenumererar på Premium Student, men det kommer att gälla till standardpriset för enskilt Premium. Så om du har ett presentkort på en månad med Premium får du inte två månader med Premium Student.


Hur köper jag Spotify Premium månader?

Att köpa Spotify Premium månader från Livekort. Fyll i din e-postadress, välj en. Det är för närvarande inte möjligt att betala via mobilen för Premium Family eller Premium for Students i vårt betalningsflöde.


Om du inte kan registrera dig med mobilbetalningar: Se till att du har angett rätt telefonnummer. Kontrollera att du har tillräckligt med kredit på ditt mobilkonto. Det finns några sätt du kan skaffa dig en Spotify presentkort. Vi kommer att diskutera dem i korthet enligt nedan.


Spara på Spotify Premium for Students. Obegränsat med musik, podcasts och mer därtill. Elektroniska presentkort.


Nu kan du förenkla alla presentinköp och samtidigt ge alla vänner och släktingar precis vad de vill ha. Tillsammans med en lång rad av ledande företag i olika branscher kan du i utvalda butiker hos ICA köpa presentkort som ger stor valfrihet för mottagaren. Med en Spotify Premium -prenumeration kan du njuta av din favoritmusik utan reklam. Vill du inte vara bunden till ett Spotify -medlemskap? Köp då Spotify Premium-presentkort från Startselect.


Spotify - presentkort är även bra att ge bort som present till en vän eller bekant! Close Vi använder cookies för att leverera en optimal webbupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies i enlighet med vår.


Köp värdekoder till Spotify.

Koder och presentkort för Spotify kan bara köpas via appen. När du genomför köpet går det att välja om du vill ge bort koden som ett presentkort eller använda den själv. Om du väljer att ge bort ett presentkort skickas koden till mottagaren via sms eller e-post efter genomförd betalning. Publicera en fråga eller se om den redan blivit besvarad. Kolla in den här guiden för att komma igång.


Detta ger dig möjlighet att lägga till antingen ett kreditkort eller den presentkort kod för pågående premium med ditt Spotify -konto. Ange bara de presentkort kod (med tanke på baksidan av kortet) för att lösa in värdet på presentkortet och det ska då tillämpas automatiskt på ditt konto. Ge bort ett presentkort som gäller i drygt 7butiker så får mottagaren själv välja present. Alla Coops butiker och stormarknader säljer Spotify.


För att kontrollera ditt saldo eller kortets giltighetstid klicka här. Vill du veta mer om andra presentkort hos Pressbyrån klicka in på länken nedan, presentkort , resor, apotek mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg