fredag 12 april 2019

Styla skägg

Ett avlångt ansikte kräver ett skägg som är fylligare på sidorna och kortare vid hakan. Målsättningen är att få ansiktet att kännas kortare genom att addera volym till kinderna. Gör övergången mellan längderna gradvis så att det inte ser för stylat ut. Liknar hur man trimmar skägget för ett runt ansikte. Styla och vårda skägget med olja och vax – det ger mer glans och en snyggare definition.


Köp eventuellt även en mustaschvax om din mustasch kräver det. LP) Vansinnigt lyxigt rakbalsam, Acqua di Parma Collezione Barbiere Fresh Moisturising After Shave Balm , 3kr. När du är klar: Återfuktningen och aftershave är viktigast för att inte torka ut huden, likaså är skäggoljan en viktig komponent för att få skägget mjukare – och smörja huden i skägghårbotten.


Om du har långt eller buskigt skägg : testa ett skägg -stylingvax där idén är densamma som när du fixar håret. Jag har hittills aldrig brytt mig särskilt mycket om det här med att styla skägget. Det är väl bara att ta trimmern och bränna igenom skägget på en lagom längd”, har jag tänkt. Inget kunde tydligen vara mer fel.


Styla skägg

Det vet jag nu, efter att ha läst runt på nätet om skäggvård. För att sköta om och styla ett skägg på bästa sätt behöver du först och främst en bra skäggtrimmer, men också ett par bra rakprodukter och, beroende på skäggläng stylingprodukter. Om du upplever att du blir väldigt torr i huden och får mjälliknande flagor, använd ett milt mjällschampo och smörj in dig dagligen. När det kommer till att underhålla och styla skägg , polisonger och mustasch finns det inget som är viktigare än att skaffa rätt produkter och rätt verktyg för jobbet.


Beard Monkey är ett företag som arbetar med att leverera högklassiga groomingprodukter för modemedvetna män som söker det där lilla extra. Ett skägg eller en mustasch ska vara en naturlig förlängning av dig och din personlighet, inte ta över helt och spela huvudrollen. Underhåll och trimma det. Använd sax eller trimmer samt raka med en säkerhetshyvel vid kanterna så de blir skarpa och fina. Vildvuxna skägg gör ingen glad.


Om du har skägg eller om du gärna vill ha det, är det viktigt att veta hur man egentligen håller ordning på skägget. Det är viktigt att man underhåller skägget så att det ser bra ut. Det är nämligen inte en slump att några ser extremt bra ut med skägg , det ligger mycket omtanke bakom det!


Allra bäst blir det om du använder en skäggsax till ett längre skägg , skäggtrimning på fri hand kan vara lite knepigare att få till. Rengör skägget ordentligt så att skäggstråna mjukas upp. Alternativt sveper du in skägget i varma handdukar. Kamma igenom skägget med en grovtandad kam. Till mustaschen behövs en fintandad kam.


Styla skägg

Oavsett om kammen är på eller inte krävs det dock bara ett enda tryck för att börja styla skägget. Verktyg för att styla skägget som hjälper dig att fixa en symmetrisk look enkelt utan massa krångel eller behov av en barberare. Få det perfekta skägget - Det här skägg multiverktyget gör det enkelt för dig att ta hand om ditt skägg. Skäggvax är till för att styla skägget och fungerar på både långt, kort, tjockt och tunt skägg. Skäggolja är till för att tvätta skägget , hålla det glansigt, sunt och fräsch.


Skäggbalsam är en blandning av olja och vax. Passar bättre för kortare än längre skägg. Och på plats på söndag får de minuter på sig att fritt trimma och styla ett skägg - som kommer att poängbedömas på bland annat teknik, form och styling.


Alla vill veta hur man ska styla sitt skägg. Hur man får det att hållas snyggt på plats. Jag brukar tipsa om neutrala hårstylingprodukter som till exempel shinevax.


En rolig fråga som man får ibland är också hur man bäst får till en snygg krumelur i mustaschen. Då behövs ett vax som binder ihop skägget. Applicera balm:en lätt på ditt skägg för att sedan massera in det. Nedan finner du vårt noga utvalda sortiment av bra skäggbalm som ger dig en elegant och snygg look. Rakapparat och trimmer.


Styla skägg

Stort utbud av hårborttagning för män. Hitta en rakapparat, hårtrimmer, skäggtrimmer eller hårklippare som bäst passar dina behov. Du kan även använda kammen för att styla skägget till önskad form.


Du kan också torka skägget med hjälp av värme (valfritt). Värmen kommer att hjälpa till med att smälta vaxet. Avsluta med kall luft från en hårtork.


Att använda vax i ditt skägg kräver tålamo så du bör inte ha bråttom med att få en bra stadga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg