fredag 21 september 2018

Pigernes kro lukker

Boka ditt boende idag och spara pengar. Se våra erbjudanden här! Blue Hawaii er på scene som traditionen byder, så der bliver fuld ild på musikken og dansen denne julehyggelige aften i Onsild. E-shop på hjemmesiden.


Jeg vurderer, at der er grundlag for en fremtidig forretning.

Så indtil videre fortsætter driften. Vi driver kroen videre i konkursboet. Please try again later. Vi lukker ned og holder søndag, gør rent. Men bag kulissen ser det knap så positivt til.


I torsdags blev virksomheden bag kroen nemlig erklæret konkurs ved Skifteretten i Aalborg. Kom på PIGERNES KRO på lørdag og bliv varmet rigitg godt igennem #128165; #128293; når SAFARI-BAND kommer på besøg på lørdag den 30.

Dette topfriske danseband sørger for at der bliver serveret masser af lækker dansemusik med hits - på hits hele aftenen når de spiller op til dans fra 19. Hobro, Denmark - Rated 4. Mega hyggeligt og skønne mennesker. Dagens navne i Jægerspris arkiv.


Smukt minde over Jægerspris- pigernes plejesøster Fru Ina Viola Nielsen, Gerlev Kro. Kulhuseslagteren lukker efter. Erindringer - Bent Christensens. Get without the ads.


Skip trial month free. Det skriver Nordjyske. Tailors spiller op til dans på lørdag og mon ikke der kommer en lille snas med Lars Lilholt blandt meget andet superdansevenligt musik ? Men kun i det omfang varelageret rækker til det, for der skal selvfølgelig være noget på hylderne, fortæller byens tøjpige, der lige nu sælger ud til halv pris. For så er det nu, hvor varmen stadig sidder i væggene, ordrebogen er ful og nu hvor der er yderst kompetent personale i nærheden, skriver Karen Maria Lundsgaard.


Bjert lidt uden for Kolding, men nu kaster han håndklædet i ringen og lukker kroen med udgangen af januar. Kro lukker efter år.

Vi kan ikke lave det, som vi gerne vil lave herude, og få det til at rende rundt. Jeg tror, hvis man skal drive Sdr. Vi, i Pigernes køkken, er overbevist om, at ligegyldig hvad man laver, skal det laves ordenligt. Derfor garanterer vi altid at forkæle dine smagsløg, uanset hvad du vælger fra vores brede sortiment. Heraf fremgår det, at kroen gennem længere tid har haft svært ved at tjene penge.


This video is unavailable. Vi køler og køler og køler og køøøøler ned så alle kan få en rigtig god aften på kroen på lørdag 壟☀️⛅ ️☃️ Nye Sommertilbud op i baren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg