torsdag 20 september 2018

Nåt gott till middag

Vet du inte vad du ska äta till middag ? En bra vardagsmiddag går att laga snabbt och enkelt, samtidigt som resultatet bjuder på läckra smaker. Var så god , våra middagsrecept! Snabbt, enkelt och gott ska det vara! Middagstips och enkla recept kan man aldrig få för många av.


Till helgen kanske du får lite extra tid över för en trivsam middag tillsammans med dina nära och kära.

Bjud familjen på en lördagsmiddag som de sent glömmer, eller samla hela familjen och laga mat tillsammans. Recept på lördagsmiddag hittar du här! Billigt och gott till middag. Korv med rotfrukter och senap.


Sex recept som räddar middagarna veckan innan lön. Den innehåller italienskt korn med lupinbulgur, gula linser och gröna ärtor. Gott till köttfärs- och svampfräset!


Köttfärs är som sagt tacksam vardagsmat, relativt billigt, barnvänligt och lätt att variera.

Här middagstips med råvaran som räddat många vardagar i mitt mammaliv. Perfekt i vardagspusslet för hela familjen! När du lagar varm middag är det ofta smart att göra en större portion.


På så vis får du goda matrester till matlådan nästa dag. Ja, ibland är behöver man lite hjälp på traven med inspiration till middagsmaten. Det går trots allt att laga många goda rätter av köttfärs. Varför inte laga klassikerna köttbullar, järpar eller pannbiff, hamburgare, en god paj med köttfärs, en saftig köttfärslimpa eller en mustig köttfärssås till pastan.


Till helgen kan det vara gott att unna sig lite extra tid till middagen , kanske samla hela familjen eller vännerna i köket och laga något gott tillsammans? Vi har väldigt goda receptförslag på helgmiddagar som vi gärna vill bjuda med oss av, välkommen att hitta din nästa helgmiddagsfavorit hos oss. Studentmottagning, bröllopsmiddag, släktträff – eller bara en stor middagsbjudning?


Oavsett vilken typ av middag det är brukar det vara mycket att ta hand om vid sidan av middagen. Just därför kan det vara skönt att bjuda på en varmrätt som går att förbereda i god tid innan festdagen. Middagen är dagens höjdpunkt och förtjänar lite extra kärlek. Vad lagar du till middag idag? Kyckling går hem hos alla och går att variera i det oändliga.


Ugnsstekt, gryta, wok eller i pastasås – bara att välja bland recepten! I morse, sa Kommandoran att vi skulle ha fläsk och löksås (bondsås) till middag.

Så gott , sa jag men tänkte inte så mycket mer på det. Fick en känsla av att det börjar bli dragkamp mellan årstiderna om vädret. Det kommer att synas vid kvarnen, tänkte jag.


Räkor är både gott , nyttigt och lättlagat - och kan användas i både varma och kalla rätter. Starta middagen med en enkel men fantastiskt god förrätt! Här har vi valt ut supergoda middagstips med räkor i alla former.


Så lyckas Tommy Myllymäki med den perfekta rödvinssåsen! Här hittar du kockarnas recept på enkla förrätter som tar max minuter att svänga ihop. Börja med att äta en god middag tillsammans med något glas vin eller öl. Efter middagen ätits kan ni spela sällskapsspel som t. Garanterar att kvällen kommer bli lyckad!


Vinkokt laxfilé med vitvinssås gjord på grädde o creme frech citronpeppar. God mat för barnen Här är hittar du enkla recept och säkra kort att variera med. Det kan vara svårt att veta vad man ska laga när barnen springer kring benen och är hungriga men också lite kräsna. Kanske står man där med rester av överbliven potatis sedan gårdagens middag och undrar vad man kan göra med potatis.


Ja, att värma på potatis som tidigare varit kokt är förstås inte särskilt gott. Däremot finns det massor av nya goda saker man kan göra med potatis och all den kokta, överblivna potatisen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg