onsdag 19 september 2018

Borej ubåt

Köp produkter från Plantoys hos oss. Ekologiska och barn- och babyprodukter online! Stort utbud online - alltid snabba leveranser, välkomna! Ryssland äger ubåtarna i Typhoon-klassen, som omfattar världens största ubåtar. De konstruerades av Sovjetunionen under kalla krigets sista år.


Borej ubåt

Ubåtarna rangordnas efter den vattenmassa som skrovet tränger undan i vattnet. Den är uppkallad efter den ryske fursten Vladimir I av Kiev. Chefsdesigner var Sergej Kovalev.


Anledningen till att Drebbel började försöken med att bygga en ubåt var ett den engelska kungen gav honom uppdraget att försöka få fram en ubåt till flottan. Projektet designades av Rubins designbyrå. Ubåtarna var gjorde av trä och man klädde in ubåten med oljat skinn förutom där den vattentäta luckan fanns. Putin uppgav på torsdagen att kostnaden för dem skulle bli fyra biljoner rubel, vilket motsvarar 8miljarder kronor.


Borej -klasse ubåt eller. Ett flertal av de ubåtar som nu tjänstgör låg länge i den ryska marinreserven. Severodvinsk kostade ungefär miljarder rubel att bygga. Kvar med SS-N-Skiff SLBM-missiler. Til saman vert dette x SS-N-Skiff med stridshovud kvar = 3stridshovud.


Ubåtarna är atomdrivna och kommer att bära en ny typ av ballistiska missiler kallade Bulava. Den är utrustad med ballistiska Sineva-missiler som har fyra nukleära stridsspetsar vardera och en räckvidd på över 8mil. På plats var Vladimir Putin - som hyllade det kraftfulla nytillskottet och gratulerade besättningen. Just nu genomför den ryska flottan en stor operation i Barents hav och Ishavet.


Av dessa är tre i aktiv tjänst i detta nu, och den fjärde ska alltså sjösättas inom kort. VÄRLDEN Världen En rysk kärnvapenbjässe är på väg ut från varvet. Här nedan följer topplistan över världens största militära undervattensfarkoster. Torsdag oktober, anlände strategiska tomubåten ”Jurij Dolgorukij” till Norra marinens huvudubåtsbas i Gadzjievo efter en framgångsrik resa.


Det är många turer kring ubåten som siktats i Stockholms skärgård. Enligt svenska medier har det siktats en ubåt i Kanholmsfjärden, en ubåt som påpassligt fotograferats av en privatperson. När detta blev känt gick Försvaret ut med en massiv sökoperation. Varje ubåt kan bära kärnvapenmissiler som kan avfyras när ubåten är under havsytan. Yuri Dolgoruky under pompa och ståt i Ryssland.


Utvikling og dieployering av Bulava-missilet i den russiske Marinen er ikkje påverka av den nye START - avtalen. Missil-testprogrammet var problematisk. Det rapporterar nyhetstjänsten Barents observer. De strategiska, kärnvapenbestyckade, ubåtarna är en av Rysslands viktigaste resurser för att bli en global aktör. Påbörjade artiklar relaterade till ubåtar.


Efter det att den fjärde Delta II ubåten hade tagits i bruk så gick man ifrån denna klass för att istället övergå till Delta-III.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg