måndag 10 september 2018

Kalevala smycken historia

Välkända märkesvaror till kampanjpriser. Finns bara kvar några dagar till! Vi tillverkar smycken som berättar en historia – om det förflutna, om nuti om framtiden.


Men känner du till berättelsen om oss som tillverkar smyckena ? Här får du ta del av en berättelse om våra åttio år i smyckesbranschen.

De har inspirerats av motiv från urminnes tider och designen bygger på forntida smycken. Kalevala Classics avspeglar det finska kulturarvet. Kollektionen passar dig som gärna kombinerar gammalt med nytt och inspireras av smyckenas unika historia. Alla smycken i Classics-kollektionen är märkta med en Classic-symbol. Vi har storsäljarna av halsband i lager och tar hem annat på beställning!


Smyckena tillverkas i silver, guld eller brons. Företaget tillverkar fortfarande smycken men satsar nu även på trendiga smycken med modern design.

Halssmycken och hängsmycken är den perfekta accessoaren till varje klädsel. Många av våra smycken passar lika bra till vardag som fest: pröva dig fram med djärva kombinationer! Titta på bilden i Så här handlar du så får du en uppfattning om längderna på halsbanden.


Bland de nyssnämnde medhjälparna utmärkte sig Daniel Europaeus , som hemförde omkring hälften av det nytillkomna materialet, varibland de i Ingermanland upptecknade Kullervorunorna. Beställ smycken direkt från smyckesfabriken i Helsingfors. Stort Urval av Namnhängsmycken. Garanterad leverans till Mors dag! Företaget värnar om miljön och anser att det är viktigt att använda sig av material som har sitt ursprung i Finland.


De tillverkar och designar alla sina smycken i Finland. De är speciellt duktiga på att få fram lyster i brons, på visa smycken ka man nästa missta det för guld. Företaget designar, tillverkar och marknadsför högkvalitativa smycken i gul brons och silver. Han har planerat smycken till bl.


Kultateollisuus och Turun Hopea. Har du koll på Väinämöinen, Joukahainen och Iku-Turso? Hur mycket vet du om Finlands nationalepos? Efter andra originalupplagan översatt av K.

Bearbetad prosaversion. Förkortad utgåva i prosaform. Den var i ännu högre grad Lönnrots skapelse än den första. Ta gärna med era kalevalasmycken – i bästa fall får ni ta del av deras spännande historia. Från lyrik till sköna smycken.


Mingel med fika efter det tvåspråkiga programmet. Muotoilu saa inspiraatiota ilmiöistä, ihmisistä, luonnosta ja tarinoista. Det finns armband för både kvinnor och män. Det är viktigt att hitta rätt storlek, lika viktigt som din personliga stil. Mät omkretsen på din arm för att finna rätt.


På stela armringar använder vi innerdiametern på armringen i millimeter. Kuvastoon on poimittu esimerkkejä eri vuosikymmenten korumalleista. Koruihin voi tutustua kolmen eri hakukriteerin kautta: tuoteryhmä, suunnittelija tai vuosikymmen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg