måndag 3 september 2018

Bra kbt psykolog malmö

Bra kbt psykolog malmö

Reducerat pris via landstinget. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?


Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Du behöver bara ditt BankID och internet. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig.


Maila eller ring och boka in en samtalstid! Få hjälp av specialister - utan krav på remiss. Precis som i resten av Sverige har KBT i Malmö blivit alltmer populärt under det senaste decenniet. Idag jobbar en stor del av aktiva psykologer i Malmö med KBT , vilket oftast innebär färre sessioner och ett större fokus på nuet än exempelvis klassisk psykodynamisk terapi. Det som också kännetecknar denna behandlingsform är att den är aktiv, och både klienten och psykolog samarbetar kring behandlingssituationen.


Bra kbt psykolog malmö

KBT är också evidensbasera dvs innehåller vetenskapligt beprövade inslag, metoder och tekniker för att ge så bra hjälp det går för olika problem. Psykolog Gardar Viborg. Jag erbjuder privat psykoterapi, handledning och utbildningsinsatser i form av föreläsningar och workshops. Ja, det är en himla djungel där ute. Jätte svårt att hitta rätt psykolog.


Jag har träffat några psykologer , en del bra andra mindre bra. Jag skulle rekommendera Azra (kommer inte ihåg vad hon heter i efternamn). Hon sitter på Artist-och musikerhälsan i centrala Malmö. Lite dyr men verkligen jätte duktig. Leg psykolog Jenny Rapp arbetar utifrån KBT , IPT och dynamisk terapi med psykologisk.


Bra kbt psykolog malmö

Eva Warnerbring arbetar med KBT -metoder i terapier för klienter med depression, ångest, fobier, stress, sömnstörningar, relationsproblem. Kort KBT -behandling utförs av legitimerad psykolog , psykoterapeut eller av exempelvis en socionom med en grundläggande psykoterapikompetens och du erbjuds upp till besök. Efter tre månader kallas du till ett uppföljningsbesök. Lång KBT -behandling utförs av legitimerad psykolog eller psykoterapeut och du erbjuds upp till besök.


Jag är legitimerad psykolog , legitimerad psykoterapeut med KBT -inriktning,. Testa hur bra ditt företag syns på. Lena Seger är leg psykolog , leg psykoterapeut och kbt -handledare och erbjuder psykoterapi bl a vid ångest, depression samt stressrelaterade besvär och handledning för personal som är utsatt för känslomässig belastning i sin yrkesutövning. Tidsbokning för privatpersoner med och utan remiss samt kunder från försäkringsbolag och företag. Få bort din ångest med effektiv ljudbok.


De flesta av våra psykologer arbetar med kognitiv beteendeterapi, KBT. KBT är en psykoterapeutisk inriktning där du som patient deltar aktivt. Behandlingen utformas utifrån dina behov tillsammans med psykologen.


I KBT fokuserar vi på mönster av samspel mellan våra tankar, känslor, kroppsliga reaktioner och beteenden – vad vi gör. KBT Malmö kan även innebära andra behandlingsmetoder såsom mindfulness. Depression och ångest är ett växande problem i dagens samhälle där många har svårt för att söka hjälp. Malmö KBT drivs av psykolog Katarina Åkerlind. Jag har lång erfarenhet av att hjälpa människor hantera psykisk ohälsa och leva sina liv på ett mer tillfredställande vis i enlighet med sina värderingar.


Vi erbjuder KBT för trauma i Lund Malmö och Helsingborg, EMDR i Lund och Malmö , hypnos i Lund och Malmö. De KBT psykologer som arbeta med trauma kan du komma till genom remiss (Vårdvalet) från din läkare. Du kan också komma privat utan remiss. Kontakta oss gärna om du har frågor. Det kan handla om kortare eller längre samtalskontakter på min mottagning i centrala Malmö.


Självklart arbetar jag under sträng sekretess.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg