onsdag 26 september 2018

Bra raggningsrepliker på tinder

Dessa bra raggningsrepliker fungerar bättre än andra kategorier vi har på hemsidan. Testa dem på dina vänner och se vad de tycker om dem. Då kan du använda dem så ofta du vill ha i staden. Jag är säker på att du får tag på den person du gillar.


Om man är i stan, på en fest eller liknande så har man helt säkert användning för några roliga raggningsrepliker. Inte nog med att de finns till för att göra ens kväll roligare, utan de kan också vara grunden till att man får fullträff.

En raggningsreplik ska dock utföras på ett bestämt sätt. Oavsett vad du säger är det modigt att våga ta första steget på det viset. Här är några att lägga på minnet. Av det lär vi oss att det handlar minst lika mycket om fotot som många säkert anat och förstått.


Samt att det är ett slöseri med tid om du inte ser bra ut på fotot. Ny syn på ”förhållanden” Idag finns det en helt annan öppenhet för dejting på nätet och det finns många bra dejtingsajter och dejtingappar som man kan använda sig av. Många killar gör ovetandes misstag när det kommer till online dating.


Generellt kan man väl ändå säga att de bästa raggningsreplikerna är direkta frågor på vad din dejt precis pratat om – vilket visar att du är intresserad och har lyssnat.

Vi attraheras av människor som är intresserade av oss, säger Emma Edespong, marknadsansvarig på Mötesplatsen. Vi har samlat en rad roliga raggningsrepliker som verkligen får en att skratta. Några av de är dåliga raggningsrepliker vilket gör det extra roligt trots att de kommer att förnärma de flesta tjejer som blir “utsatta” av dem. Jag såg förresten på om en kille som försökte ragga på stan men hans raggningsrepliker verkade inte funka så bra.


Han använde sig av replikerna: Hej kan jag få förföra dig? Tror du på kärlek vid första ögonkastet elller måste jag gå förbi här en gång till? Det finns inte så mycket att säga efter det och om man är bra på att snabbt ge sig iväg så slipper man den huvudvärken resten av kvällen. Det finns lite småsöta raggningsrepliker som är mer ”gulliga” än direkt ”pang på rödbetan” och det kanske är trevligare än de mer sexuella inviterna som många kör på. Använd någon av dessa bra raggningsrepliker ! Vill du ha bra chans att lyckas när du raggar?


Vi kan nästintill garantera att du kommer ha väldigt bra möjligheter om du kör med dessa. Det är alltid en fördel att kunna bra raggningsrepliker , så se till att öva in några av dessa utantill! Vi på Omtalat bad våra följare på Snapchat att dela med sig av de allra roligaste, bästa och sämsta raggreplikerna de någonsin hört. Efter överväldigande många snaps har vi valt ut de bästa i den här listan. TACK till alla er som hörde av er!


Och det finns ju inte en raggningsreplik som passar alla tillfällen. För vissa gör en helt normal chat jobbet perfekt. Men för andra behöver du verkligen vara i ditt A-game och leverera vassa skämt.

Raggningsrepliker med väldigt varierad framgång. Slumpa fram en raggningsrepklik och börja ragga. Profilbilden Det värsta som finns är en profilbild som är gammal eller där killen har solglasögon på sig, man ser ju inte ögonen då. Att få en tjej eller kille intresserad på krogen är inte alltid så lätt. Här hittar du ett antal raggningsrepliker du kan använda dig utav.


I en tråd på internetforumet Reddit avslöjar några kvinnor som hänger på dejtingappar vilka de största misstagen killar gör i sina profiler. Och det verkar som de flesta stör sig på exakt samma saker, skriver Independent. LÄS OCKSÅ: varningsflaggor på att din relation inte mår bra.


Tinder i Sverige och i Världen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg