onsdag 19 september 2018

Parlamentet youtube

Parlamentet youtube

Här får du massor av nya och. Kom du hit för ett gott skratt? Då kom du precis till rätt ställe! Se klippet bakom kulisserna på söndagens inspelning. Per Andersson, Messiah Hallberg och Shanthi Rydwall-Menon gör allt de kan för att vinna publiken.


Men det är inte helt enkelt, för på andra sidan står Annika Andersson, Anders Ankan Johansson och Nour El-Refai – vassare än någonsin. Inspelningen sker i Filmhuset på torsdagar. Adress: Borgvägen Stockholm.


Klicka här för att komma till TVPlay Premium. Europaparlamentets ledamöter Europaparlamentet har 7ledamöter som utsetts av väljarna i EU:s medlemsstater. Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Det bästa ur parlamentet genom tiderna by Horner Hockey.


Parlamentet är ett humoristiskt TV-program i TV producerat av Jarowskij. Prenumerera gärna för att ta del av det senaste. I programmet parodieras politiskt käbbel mellan partierna vilket är byggt på mer eller mindre spontana utspel och svar från medverkande komiker.


Streama hela program på TVPlay:. I höst firar programmet tio år - säsong tjugo - vilket är unikt för ett svenskt humorprogram. Talmannen väljs av parlamentet för en mandatperiod på år. EU- parlamentet har ett stort inflytande över beslutsfattandet inom EU. I måndags kväll lutade jag mobilen mot en ljusstake på köksbordet och följde debatten från det brittiska parlamentet live via.


Parlamentet youtube

Brittiska politiker är så mycket roligare än svenska. Storbritannien utanför EU. Det är ju själva satan också. Vad kostar det att använda Strasbourg som ett säte för parlamentet ? I praktiken är makten helt koncentrerad till underhuset och framför allt till den ur den politiska majoriteten bildade, ledande grupp som utgör kabinettet. Brexitminoriteten i parlamentet , som gärna ser en avtalslös Brexit, väntas nu ägna sig åt långpratande (eng filibuster) för att hindra att lagen klubbas igenom, och helt enkelt hålla låda dygnet runt tills parlamentet upplöses.


Som läget är nu kommer det bli en Brexit den 31:a oktober, oavsett avtal eller ej. – drog in 2miljoner. Nu har det ryska parlamentet godkänt den nya lag som innebär att prylar som säljs i Ryssland måste förses med rysk programvara för att få säljas på den ryska marknaden. Om inte leverantörerna fixar det så kommer deras prylar att förbjudas från att säljas i Rysslan.


Det nyvalda parlamentet började arbeta juli. Hon är bland annat känd från Ballar av stål. Regeringschefen eller regeringen kan upplösa parlamentet.


Statschefen har ingen avgörande utan en mer ceremoniell myndighet i regeringsbildningen. Regeringen får sin legitimitet genom omröstning och godkännande av parlamentet. Statschefen kan inte föreslå lagändringar, eller lägga in veto i lagstiftningsprocessen. Morgonsoffan i SVT och Sverige dansar och ler samt Sverige pussas och kramas i Kanal 5.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg