onsdag 5 september 2018

Bonde söker fru flashback erik

Hon var väldigt söt, säger han till Hänt om varför han föll för nya flickvännen. Då ska du självklart söka ! Varje bonde måste träffa tio potentiella partners och vissa flörtar mer än andra. Bonde söker fru Norge del 3. Efter en utmanande dag med mycket nervositet föll två av bönderna för varandra.


Passionen tog över och Sigrid Bergåkra, 4 och Erik Bäckman, 2 tillbringade natten ihop på Sundbyholms slott, där de träffat sina respektive brevskrivare tidigare samma dag.

Men Sigrid och Erik valde att gå vidare och söka kärleken hos sina brevskrivare i stället för att dejta varandra. Erik hittade kärleken hos sin friare Linnea Åberg, 21. Swedish dating show (Farmer Wants a Wife). Istället valde Lina Eriksson, en av Eriks favoriter, att hoppa av. Till Nöjesbladet förklarar hon avhoppet.


Det klickade inte med Erik för mig. Nu ska programledaren Linda Lindorff ge lite extra stöd till deltagaren i jakten på kärleken. Han är ganska blyg och behöver lite push och hjälp, det ska han få av mig hela vägen, säger hon.

Det blir en intensiv dag med en hel del pirr i magen, pinsamma tystnader och röda kinder när Erik , Beatrice, Ingvar och Rolf genomför sina speed-dejter. Oroskorparna som så länge dömt ut kärleken mellan grisbonden Erik Bäckman, 2 och kassabiträdet Linnea Åberg, 2 har tystnat. De föll pladask för varandra förlovade sig strax för jul förra året. Han har tagit henne med ut för att fiska, då han haft sina aningar om att hon inte är någon naturtjej.


Och det är ovanligt mycket frid och fröjd – i programmet var Per Sundin lycklig med sin Carola Kolenda, Erik Bäckman och Linnea Åberg hade precis flyttat ihop och Sigrid Bergåkra och Pål Mases var lika kära som vanligt. Erik bor i Östra Kärrstorp som ligger i Skånska Sjöbo. Med facit i hand har det varit en helt otrolig anledning att få lära känna så mycket folk. Det går också bra att söka genom att skicka in rörligt material för att charma en bonde. Eller ansöka via webbformulär här!


Bilder på bönderna finns i bildspelat ovan. Händelsen borde inte ha tagits upp över huvud taget, säger Erik Bäckman. Bönderna själva tycker att uppmärksamheten är överdriven.


Erik jobbar faktiskt inom byggbranschen, närmare bestämt med mätteknik. På hans fritid driver han sin gård där han har över 1höns och håller på med hönsavel. I år tvingas en av tv- bönderna uppleva hur det är att få sitt hjärta krossat. Vi får en stor sorg i år.


Det var väl bra eftersom det där med att söka efter någon är det som jag nog behöver hjälp med och det ska bli jättekul. Visst är tanken att jag vill hitta en livskamrat, berättar Erik Bäckman.

Det var Sigrid och Erik som själva berättade för produktionen om vad som hänt. Erik fann temporärt kärleken hos bonden Sigrid Bergåkra under inspelningarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg