onsdag 26 september 2018

Comviq abonnemang kundtjänst

Fasta priser och utan bindningstid! Tror du på oss så tror vi på dig. Betala enkelt med kontokort. Ring eller chatta med oss på kundtjänst.


Du hittar även svar på många frågor i våra hjälpartiklar.

Abonnemang och fakturor. I Fastpris- abonnemangen ingår fria samtal, SMS och MMS. Välj själv hur mycket data du behöver. Allt från enkla mobiler till de senaste modellerna. Här får du hjälp med SIM-kortsfrågor, hur du kommer igång med ditt kontantkort, olika sätt att Tanka, information kring priser och mycket mer!


Skaffa ett abonnemang , beställ ett kontantkort (och fyll på det såklart), köp en mobil och mycket mer. Vi erbjuder billiga alternativ för mobiltelefoni.

Jämför våra erbjudanden. Här finner du kontaktuppgifterna till vår Kundservice via e-post, telefon eller chatt. Teckna ”Stor Surf” med 1GB och betala enbart kr per månad under de två första månaderna. Nu kan du byta till passande abonnemang med allt från 3GB till 1GB.


Krav på att teckna abonnemang finns däremot inte. För att spärra ditt abonnemang använder du samma nummer som ovan. För samma peng som deras vanliga abonnemang får du som senior en hel del extra surf gentemot de vanliga abonnemangen.


Det finns dock undantag. Då gäller en bindningstid på månader. Just utlandssamtal är nämligen något som normalt inte ingår i priset för ett mobilabonnemang.


Mitt Konto fungerar som en självhjälp där du kan se frågor och svar, se villkor för ditt mobilabonnemang, skicka in ärenden, betala fakturan för ditt mobilabonnemang och mycket mer. För att kunna chatta med deras kundtjänst krävs det att du är inloggad på Mitt Konto. De har bra villkor och generösa mängder surf för dig som tecknar ett senior- eller pensionärsabonnemang. Se deras hemsida för alla villkor, priser och surfmängder.


Nummerflytt sker ej som planerat.

Och kundtjänst är under all kritik. Personal är trevliga men ingen verksamhet). Flera gånger har jag varit i kötid där samtalen lagts på när jag kommit fram. Kundtjänst har bara öppet vardagar.


Hade problem med höga mobilräkningar och okända kostnader men ringde kundservice och fick hjälp med att byta till ett abonnemang som passar mig mycket bättre med billigare månadskostnad. Enda minuset var att jag fick det gamla abonnemanget med dom höga kostnaderna från början. Mobilabonnemang för pensionärer och seniorer över år.


Alltid tillgänglig kundtjänst via telefon, mail och chatt. Comviq erbjuder ingen telefonsupport.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg