torsdag 20 september 2018

Bowling malmö entre

Vi förhandlar så att du slipper. Välkommen till Entré Malmö. Ta del av våra förmånliga paketerbjudanden! Kolla in våra härliga desserter! Hitta din aktivitet Entré Malmö.


Bowling för stora och små!

Boka in er på något av våra förmånliga paketerbjudanden! Våra bowlingbanor erbjuder tillgång till skybar med utsikt över takåsarna i Malmö , och vi har alla moderniteter både vad det gäller staket till de yngsta barnen samt ljud- och ljuseffekter som skapar olika tema i anläggningen. This website makes use of cookies to enhance browsing experience and provide additional. Förutom bowling har vi riktiga shuffleboard.


Hos oss kan ni även äta god mat. Alla kan spela - ung som gammal och nybörjare som profesionell. ExtremeZone är ett actioncenter i Malmö som har allt från trampoliner, foampits, parkour, klätterväggar och en helt unik VR-Arena.


Vi befinner oss på tredje våningen med utsikt över takåsarna i köpcentrat Entré.

Kommer du med bil kan du parkera gratis i två timmar nere i garaget. Malmös nya köp-,aktivitets- och upplevelsecentrum! Entré i Malmö är det första som välkomnar dig när du kommer till Malmö norrifrån.


Med st tv-monitorer och st storbildsskärmar, tillsammans med fyra olika ljudzoner är vi det perfekta stället för en härlig sportupplevelse. Fantastisk bowling – banor med fri utsikt över stadens takåsar i spännande laserljusmiljö. Vi har även en stor konferenslokal med plats för 1personer. Självklart flödar ölen i baren och självklart visas de mest aktuella sportmatcherna på storbildsskärmarna.


Status, adress mm för. Det är alltid fri entré hos oss, garderobsavgift tillkommer med kr. Om någon i sällskapet är under år, ring oss för att fråga om våra åldersgränser.


Sugen att hitta på något? I vår evenemangskalender hittar du massor av tips om vad som händer i Malmö just nu - både för besökare och Malmöbor. Information om telefonnummer och mobilnummer hämtas från teleopertörer. O´Learys Entré, Fredsgatan Malmö.


OLearys Entré Malmö är en amerikansk-inspirerad sportsbar som erbjuder mycket mer än bara sport. Konstigt när just parkeringen identifierats som en av faktorerna till att Entre aldrig gått bra, att man nu strular med just detta och får missnöjda kunder som inte associerar Malmö plaza med något positivt. Speciellt under en ombyggnad där det knappt finns affärer att besöka.


Kreditupplysning - Standard 1kr exkl.

Ninjawarriorbanor, Parkour, Freerunning, höga klätterväggar, foampits, grymmaste trampolinerna och. Sökrutan högst upp tillåter dig att hitta öppettider för vilket företag som helst i ditt land. Vi har alla moderniteter både vad det gäller staket till de yngsta barnen samt ljud- och ljuseffekter som skapar olika tema i anläggningen.


Från Malmö Central tar du enklast linje eller och från Triangeln åker du med linje till Värnhem. Om du kommer med cykel eller som gångtrafikant.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg