fredag 21 september 2018

Hillevi klänning

Samma Kvalité Billigare, Köp Idag! Senaste modet till bra priser. Shoppa dina favoriter hos Ellos nu! Hos Ellos hittar du allt inom dammode. Bra erbjudanden på alla märken.

Damkläder med en bra mix av bas, trend och design och fokus på bra passform. A-linjeformad modell med stretchfoder och transparent yttertyg i chiffong. Sprund med fin metalldetalj i halsringningen.


Modellen på bilden bär ett prov som ej stämmer överens med den nya längden. HILLEVI, klänning storlek M. Tyvärr hann någon annan före. Kanske hittar du nåt annat i webbutiken som du gillar!


Helfodrad med dolda fickor i sidan.

Fodrad med glansigt foder. Foder och dragkedja är nyproducerade. Kemtvätt men helst endast vädring i möjligaste mån. Förutom vårt egna märke säljer vi handplockade kläder, smycken och skor från både oetablerade designers och lite större märken. De flesta klänningar funkar dessutom väldigt bra med olika stilar av skor, som t. Vi har damkläder för alla säsonger.


Snygg och klädsam klänning från våran egna kollektion. Hillevi Kläder på REA! Bekväm med lite stretch och härliga detaljer. Cotton Polyester Lycra Storleksmått XS Byst 80cm. Hos Jensens kläder hittar du klassisk, sportig och feminin dammode med fokus på passform och kvalité.


Vi har ett stort sortiment av damkläder som klänningar , blusar, jackor, underkläder med mera. Vi fyller på lagret varje vecka. Under många år jobbade hon på Sveriges största tidningar: Expressen, Kvällsposten, Dagens Nyheter, Aftonbladet och Svenska Dagbladet.


Mingel vänder sig till kvinnor som är noga med kvalitet och passform.

Kollektionen innehåller allt i form av toppar, blusar, stickat, men framförallt väldigt mycket klänningar och många modeller på byxor som älskas av alla. Helt enkelt för att dom sitter som byxor ska sitta! Cardigan, även kallat kofta är ett perfekt plagg som är svårt att klara sig utan! Den är lätt att slänga på sig och passar till i princip allt.


Det är utomordentligt bra plagg att bära över den fina klänningen , till favoritjeansen eller istället för en tunn jacka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg