tisdag 4 september 2018

Mötesplats samhällssäkerhet 2017

Behovet av en mötesplats kring hur vi ska navigera i en orolig omvärld och utveckla vår förmåga att stå emot kriser och hot har därför inte varit större. Deltagare återfinns från statliga myndigheter, kommuner, landsting, näringsliv och frivilligorganisationer. Det är en möjlighet för dig som arbetar med frågor som rör samhällets säkerhet, krisberedskap och totalförsvar att fortbilda dig, knyta nya kontakter och utveckla ditt arbete med dessa frågor.


Mötesplats Samhällssäkerhet på Kistamässan. För maskiner eller material överstigande ton, måste truckhjälp beställas minst vecka i förväg. The strength of the forum lies in the actual meeting between public agencies, research bodies and the business sector.


Här talade överingenjör Hans Frennberg tillsammans med Vinnova kring möjligheterna att med EU:s hjälp utveckla säkrare samhällen. Med Ola Slettenmark, samordningschef Samverkan Stockholmsregionen, Erik Widstran chef Operativa enheten Polisregion Stockholm, m fl. Arrangör: Folk och försvar, MSB, SKL. Mikael Grape är sedan i somras ny VD för 4C Strategies nordiska verksamhet.


Under två intensiva dagar fanns möjlighet att lyssna till drygt seminarier och besöka en utställning fylld med företag, organisationer och föreningar. Välkommen till vår monter och prata med oss på ÅF om samhällets säkerhet och krisberedskap. På plats finns både trafik- och samhällsplanerare samt säkerhetskonsulter som arbetar med samhällsskydd och beredskap. Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta.


November – Stockholm Sweden hosts “ New Total Defense ” exhibition. The time has never been more important to gather for a safer Sweden. The program is aimed at government agencies, municipalities, county councils, industry and voluntary organizations. Share This Story, Choose Your Platform!


Mötesplats samhällssäkerhet 2017

Detta året tänker vi lite annorlunda. Vi vill förtydliga vad vi kan erbjuda och bidra med inom det som kallas för samhällssäkerhet. Vi har ju trots allt ett affärsområde som heter Säkerhetsskydd.


Framtiden för svensk krisberedskap. Om det svenska krisberedskapssystemet och vad som behöver utvecklas för att bättre möta. Se här för mer information och anmälan. New Total Defense is organized where participants and representatives can network and present practical solutions for a safer and safer Sweden.


Mötesplats samhällssäkerhet 2017

SMHI arbetar med att förnya systemet med vädervarningar. Institutionen för Konst, Kultur och Kommunikation, K med stör av Region Skåne och Faktulteten för Kultur och Samhälle – Malmö Högskola. Att mötas för ett säkrare Sverige har aldrig varit viktigare! Konferensen syftar till att öka kunskapsutbytet och främja samverkan för aktörer som arbetar med samhällets säkerhet och krisberedskap.


Två år går otroligt fort. Och nu är det dags igen. Den och november kommer nära seminarier inom olika temaområden att ha behandlats.


Här ges möjligheten att fortbilda dig, knyta nya kontakter och utveckla ditt arbete inom dessa frågor. I år sysselsätter koncernen över 4människor och genererar en omsättning på över 1miljoner euro. Artexis Easyfairs är mötes- och mässbranschens mest innovativa arrangör. Med den senaste teknologin och engagerad personal säkerställs framtidens mötesplatser och mässor.


MÖTESPLATS SAMHÄLLSSÄKERHET ️ FIKKs Verksamhetschef, Daniel Brodin var inbjuden som talare. Nyckel till frivilliga. Avsnitt på den här sidan.


Mötesplats samhällssäkerhet 2017

Vi erbjuder dig som senior möjlighet till social gemenskap, kulturarrangemang, skapande verksamheter och möjlighet till fysisk aktivitet. Det finns mötesplatser runt om i Kristiansta här kan du hitta en nära dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg