torsdag 6 september 2018

Bonde söker fru 2014 deltagare

Köp boken billigare på Adlibris. Här hittar du information om årets härliga bönder - allt från en alpackaboonde i Östergötland till Sveriges starkaste bonde bosatt i Småland. Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Erik Ohlsson, en av årets kärleksbönder.


Ikväll, torsdag klockan 20.

Vem får inte missa det? Under hela veckan har hon avslöjat två bönder om dagen i sin blogg, och på torsdagen presenterar programledaren de två sista bönderna. I castingprogrammet träffar Linda Lindorff alla nio bönder som berättar mer om sig själva, sina förväntningar och förhoppningar inför sommaren och framtiden. Per Sundin, år, får- och skogsbonde från Västanede i Jämtland Per är en jämtländsk karlakarl med glimten i ögat! Stefan är år och bor i Hassela där han arbetar som köttbonde.


Stefan skrattar mycket, är passionerad och romantisk och älskar allt som har med 50-talet att göra. Han har en son på år.

Då ska du självklart söka ! Direkt efter säsongspremiären sänds extraprogrammet Bönderna berättar allt. Där kommer bland annat bonden Jennie, som från början skulle medverka i programmet, att berätta varför hon trots allt inte syns i tv-rutan under hösten. Deltagarna avslöjades redan i mars på programledaren Linda Lindorffs Instagram då hon beskrev dem som ”en rykande buffé heta bönder ”. En bonde som presenterades i våras men nu lyser med sin frånvaro är häst- och nötbonden Jennie från Skultuna. En av dem som deltog var Andreas Vestesson, 3 från Vikbolandet. En annan av deltagarna var Jessica Ax.


Säsongen inleds med den april då programledaren Linda Lindorff reser runt och träffar de nya deltagarna på sina gårdar då de berättar mer om sig själva och sina förväntningar inför sommaren och framtiden. Tittarna fick se Marcus Sjöberg, 3 fundera länge innan han till slut skickade hem Linda Gustafsson, 44. Det uppstod ljuv musik.


Men i själva verket var allt en bluff. Bönderna är mitt i det nervösa speedejting-momentet och Linda tar reda på hur det går till bakom kulisserna. Programmet produceras av Fremantle, redigeras av Badabing och ger ensamma svenska singelbönder chansen att få träffa olika potentiella partner, för att senare försöka hitta sin rätta bland dessa. Hänt har fått exklusiva ”Så gick det sen-intervjuer” med deltagarna i Bonde söker fru : Jimmy Olofsson, Pelle Hansson E Oscar Fjärrstrand och Alexander Andersson.


Här får du dessutom reda på hur det gick sen med deltagarna i TV4:s Bonde söker fru – Kärlek åt alla: Ulf Lindkvist, Mattias Karlsson och André Petersson.

Den här gången är det Bonde söker fru som råkat casta en deltagare med tveksamma intentioner. Nöjesbladet rapporterar: ”Men enligt uppgifter till Nöjesbladet är en av deltagarna inte alls där för att hitta kärleken. Faktum är att han inte ens är singel. Läs också: ” Bonde söker fru ” letar utlandsbönder till nya serien.


Planerar vinterrevy ihop. Under sommaren har Hannes och Susanna varit aktuella med en egenskriven föreställning om sin tid i ” Bonde söker fru ”, ”Bondesagan”. Nu ser de fram emot att få landa på gården och planera för kommande projekt. TVtvingades sparka ut en bonde ur årets ” Bonde söker fru ”, efter att det framkommit att mannen inte var singel. Nu presenterar Linda Lindorff den nya bonden som tar över – 26-åriga Mattias.


Redan nu märks det att Mattias är en kille som många är nyfikna på och kommer att skriva till. TVsvarar på tittarnas kritik efter första avsnittet av Bonde söker fru med Linda Lindorff – klagomål om att bönderna är för lika. Hänt har tagit reda på allt du behöver veta om dem, inklusive hur deras tidigare kärleksliv har sett ut. Paret har tre barn tillsammans och bor på gården i Klintehamn.


Fredrik Holm och Therese Hall. Bildkälla: Stella Pictures.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg