onsdag 12 september 2018

Hänga kastruller på väggen

Välkända märkesvaror till kampanjpriser. Varar enbart några dagar! Lyckas med mat har rätt grytor och kastruller för din matlagning! Denna vägg är idag vitmålad som resterande kök.


Nu är det så att jag har planer på att utnyttja denna vägg till att hänga kastruller och stekpannor, dels för att det är smidigt och snyggt men också för att på ett effektivare sätt utnyttja köksutrymmet. Det jag funderar på är, en vitmålad vägg - pannor som åker upp och.

Gör det mesta av ditt köksutrymme med våra innovativa och praktiska väggtillbehör. Välj bland allt från hyllplan till kryddhyllor till riktigt bra priser. Med våra stänger, krokar, behållare och hyllor är det enkelt att skapa en egen förvaringslösning på väggen i köket. Oavsett om du ska hänga den på väggen , ställa den på en tv-bänk, eller köra på en liten hybridlösning, har vi tipsen du bör känna till innan du sätter i gång.


Hur högt ska en tv sitta? När du sitter hemma i mysfåtöljen och ska kolla på tv är idealhöjden för blicken ungefär en meter ovanför golvet. Din nya tv bör alltså.


En kvinna som var i färd med att hänga upp sin cykel bakpå bussen hade tur och blev inte allvarligare skadad vid krocken.

På en del avdelningar har personalen löst problemet genom att hänga upp en ny klocka i bandage under den trasiga. En lika snygg som praktisk lösning! Tänk bara på att måla väggen bakom i en tålig och avtorkningsbar färg. Från den takhängda hyllan i metall låter du din köksutrustning vackert hänga ned från krokar och forma en värmande och rustik bistrokänsla i köket.


Kastruller och stekpannor, soppslevar och stekspadar. Och på takhyllans olika hyllplan beredningsskålar och andra köksredskap som du behöver till matlagningen. Men de funkar lika bra inomhus. I Frankrike är det till exempel vanligt att hänga armeringsnät över köksön för att sedan kroka fast kastruller , durkslag och andra köksattiraljer i dem.


Praktiskt och lättillgängligt. Här är en variant på den idén, där armeringsnätet har satts upp på väggen i stället. Kök utrymme är ofta begränsad. Grytor och kastruller kan ta upp värdefullt skåp och mot rymden.


En lösning är att hänga kastruller och pannor från taket. En pott rack är ett attraktivt alternativ för att hänga grytor och kastruller från ett tak. Vill du hänga tavlor på rad ska du utgå från en gemensam mittlinje. Var beredd med vattenpass och måttstock så att du inte efteråt sitter och stör dig på att ramarna hänger snett eller på ett ojämnt avstånd.


Mittlinjen bör vara ungefär 2-meter upp på väggen , det vill säga strax över mitten beroende på rummets takhöjd. Ibland är ramarna i sig så fina att de kan få pryda väggen alldeles på egen hand.

Sedan kan tavlorna på plockas ut och du kan snickra ihop ett riktigt fint ramgalleri! Spara en massa pengar här! Väggfästet i sin enklaste form.


Enklaste sättet att hänga upp TV:n på väggen är att använda ett vanligt fast fäste. Passar dig som behöver ett fäste som bygger cirka 3. Häng upp dina kläder med praktiska och stiliga krokar. Det finns en uppsjö av olika krokar att välja mellan, så som väggkrokar och klädkrokar, i massor av färger och former. Ett prisvärt alternativ!


Det är ett enkelt sätt att få ordning i hallen, eller andra rum där plagg brukar hamna på golvet. På paketet med plugg står vilken borr- och skruvstorlek du ska använda. Skruven ska vara mm längre än pluggen.


BORRA VÅGRÄTT OCH VINKELRÄTT Borra alltid helt vinkelrätt på den vägg du ska hänga på. Montering på olika typer av väggar. Har du panel eller spånplattor i väggarna är det enkelt att hänga upp saker på dem, även tyngre skärmar. Men om du har betong- eller gipsväggar måste du se till att skaffa rätt skruvar, pluggar och eventuellt gipsankare innan du monterar. Installera handdukshängare på din köksväggen och hänga stora S-krokar från dem.


Dra sedan dina kastruller och pannor ut ur skåpet och hänga upp dem på väggen. Inte bara tillåter detta du ha mer skåp utrymme, krukor och kokkärl ge ditt kök del visuella variation på annars vanligt väggar. Vi provsatte upp en tavla på en slät, vitmålad vägg. Man monterar den ena remsan på tavlan och den andra på väggen.


Tejpremsorna finns i vitt och svart för ljusa och mörka väggar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg