torsdag 13 september 2018

Klarna checkout vad är det

Adyens unika lösning ger dig kontrollen över hela betalkedjan för ökad tillväxt. Läs mer om Adyens partners. Mobila plattformar, kassasystem mm. Upptäck bedrägeriförsök i realtid.


Läs om vilka betalsätt vi erbjuder.

Från kort till mobila plånböcker. Det är du som shoppar, så du bestämmer vilket betalningssätt som passar dig bäst. Med andra ord allt som har med din kassa att göra. Sen efter en stund kom det en mail till min epost angående min order där det står att den har bekräftats och sen står det betalningsätt: klarna checkou Jag kan ingenting om ekonomi och jag undrar hur klarna checkout går till Det värsta är att jag inte vet om dem tar icabanken maestro eller inte? Det går alltså inte att använda.


Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. Betala sen” betyder att du först får hem dina varor, kan prova och fundera lite innan du betalar din faktura.

När du väljer att betala med. När kunden kommer till kassan så är det förvalt att kunden är privatperson så att KCO visas. En smidig lösning där kunden får ta ställning till om varan passar.


Det finns många frågor som ställs i olika trådar, blogginlägg etc. Den är tråden skapar jag för att ha en plats för just frågor och svar. Det är en iframe-baserad kassa vilken i stor utsträckning ersätter WooCommerce egna kassa.


Så vad händer egentligen? Självklart inte och det är faktiskt så att det redan finns Shopify-butiker som kör en riktig integration, inte ett eget hack. Klarna miljoner användare i Europa. Din kund väljer enkelt mellan de fyra olika betalsätten i kassan.


Du slipper skicka ut fakturor och hålla reda på inbetalningar. Efter vilka grunder fakturering sker är oklart. Vad är det kluriga i ekvationen?


Vi är medvetna om att utvecklingen av B2B har tagit längre tid än vad vi trodde, och ber om ursäkt för det. Historiskt sett har de flesta av våra kunder haft väldigt liten del B2B-köp, och därför har vi istället fokuserat på att utveckla våra B2C-produkter. Dialogen är viktig och man får ofta det man vill ha genom denna interaktiva utgångspunkt, snarare än att man väljer förutbestämda och oanpassade alternativ som man sedan har svårt att förstå.


Fungerar bra tills det inte fungerar alls!

Som handlare är jag också förvånad över det hela. Det smarta köpflödet minskar friktionen genom att kunden först genomför köpet och därefter väljer betalsätt. De flesta är överens om att många betalsätt och framför allt smidiga betalsätt, som underlättar för kunden, är det effektivaste metoden för att öka konverteringen. Få en demo redan idag av Starwebs plattform.


Det innebär att du alltid får betalt, vad som än händer och hur kunden än betalar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg