måndag 3 september 2018

Bowling malmö pris

Billigt Bilsemester till Malmö med halvpension. Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Välkommen till Big Bowl i Malmö , en av norra europas största bowling -anläggning. Förutom bowling har vi riktiga shuffleboard. Hos oss kan ni även äta god mat.


Priserna är uppdelade i priser för registrerade föreningar och organisationer, samt övriga kunder.

Registrerade föreningar och organisationer har reducerade priser. Ta del av våra förmånliga paketerbjudanden! Kolla in våra härliga desserter!


Vår moderna bowlinghall med sina banor och vår intima restaurang i gatuplan bjuder på en familjär stämning med bowling och god mat till rimliga priser. Kronprinsen Bowling , Malmö. When Bowling Matters ! Restaurang - Bar - Nattbowling-Malmös enda kombinerade nöjes och sportbowlinghall med.


Bowling Bowling är aktiviteten som sällan gör någon besviken. Alla kan spela - ung som gammal och nybörjare som profesionell.

Bowling är en kägelsport och går ut på att spelaren med hjälp av ett klot ska försöka få ner så många käglor som möjligt, maximalt tio stycken. ExtremeZone är ett actioncenter i Malmö som har allt från trampoliner, foampits, parkour, klätterväggar och en helt unik VR-Arena. En av Sveriges största bowlingshoppar med stor butik i Malmö och över års erfarenhet i branschen. Stort sortiment online med gratis frakt på allt!


Det är alltid fri entré hos oss, garderobsavgift tillkommer med kr. Om någon i sällskapet är under år, ring oss för att fråga om våra åldersgränser. Fantastiska Erbjudanden i Malmö. Utmana dina vänner i bowling ! Med denna deal får du spela bowling för halva priset. Gäller en hel bana för 1-personer, inklusive lån av bowlingskor.


Här hittar du öppettiderna och priserna för din anläggning. Tänk på att vi är extra poppis (YEY!) på helger, röda dagar och lov. Så för att vara säker på att få plats så rekommenderar vi att du bokar dina biljetter i förväg. Passa på att prova lyckan bara ibland eller varför inte börja spela bowling ? Aktiviteter och upplevelser hos Laserdome i Malmö. Massor av kul att hitta på.


FONDUE – En kär klassiker från 80-talet! Pris från 29- med timmes aktivitet. Här nedan följer de aktuella priserna för bowling.

Det priset gäller endast om det är ungdomar på banan. Vill dem vuxna vara med gäller nedanstående priser. BOUNCE i Malmö är den ultimata aktivtet för barn, ungdomar, och vuxna. Vi har trampoliner, parkour, ninjawarrior-bana och mycket mer!


Vuxna avser företag och personer år fyllda utan något som styrker reducerat pris såsom CSN-kort eller intyg från försäkringskassan etc. Bowlingens världstour gör i år för första gången ett nedslag i Sverige. Malmö är värd för tävlingen i World Tour som har final den augusti.


Kul att du vill träna med oss! Vi är en Proshop för bowling sporten som säljer bowlingklot samt utför klotborrning, vi säljer även övriga tillbehör som bowlaren behöver för bowling sporten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg