onsdag 20 januari 2016

Snabba bakrecept

Smarriga chokladbollar, kolakakor, kladdmuffins och. Goda julkakor som går att frysa in. Visste du att det går att göra så mycket mer av. RECEPT Bakrecept för barn. Vi har samlat lätta goda bakrecept som barnen kan baka själva, eller som ni kan baka tillsammans.


Mumsa till det med en kladdig kladdkaka, rulla några mumsiga kokosbollar eller baka rykande frasiga scones till söndagsfrukosten!

Ibland sätter sötsuget in men tiden är knapp – här har vi samlat riktigt smaskiga recept på efterrätter som går snabbt att fixa i ordning. Ska du ställa till med fest och tiden är knapp? Perfekt orsak till kak-bak för den som känner sig lite spak! Snabbt , enkelt och gott ska det vara!


Middagstips och enkla recept kan man aldrig få för många av. Då har du hittat rätt, här har vi samlat alla våra recept på alla möjliga bakrecept. Ta en titt och bli inspirera lycka till!


Nygräddade bakverk som tårta, kakor, bröd eller bullar är något av det godaste som finns.

Här har vi samlat våra recept för hembakat! Muffins och mjuka kakor är alltid en höjdpunkt till fikat eller picknick-korgen. Det är enkelt att baka och går snabbt.


Oftast ingår bakpulver. Tänk på att alltid baka med smör för bästa resultat. Här finns många goda och enkla recept på muffins, sockerkakor, rulltårtor och andra mjuka kakor med bilder. Du behöver inte vara ett proffs för att skapa goda bakverk. Hitta ditt recept på en enkel kaka och få mer tid över till annat.


En kaka är gott fika till kaffet. Vare sig du vill baka en god äppelkaka, eller sju sorters småkakor - här finns våra smarriga recept på kakor. Mer recept och inspiration från allas. Tävla med Maud Onnermark!


Läs mer och tävla här! Både klassiska favoriter blandat med lite nya. De flesta småkakor går snabbt och. Klassiska kanelbullar som bara behöver jäsa en kvart!


Perfekt recept om man är sugen på bullar och har ont om tid. Samlade recept från Leila bakar, ett matprogram med Leila Lindholm.

Baka cupcakes, muffins och mycket annat gott efter Leilas recept! Enkelt, gott och väldigt snyggt – det blir resultatet när du bakar i långpanna. Det kan vara svårt att hitta bra glutenfria recept när det kommer till bakning. Här är de bästa recepten för din bakning!


Det finns många dagar som är värda att firas med en riktigt god tårta! Du kan alltid köpa färdiga tårtbottnar när det måste gå extra snabbt ! Recept på lättlagad mat från matprogram och kokböcker. Här hittar du helt glutenfria bakverk, kakor, tårtor och muffins.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg