måndag 25 januari 2016

Avklarad eller avklarat

Avklarad eller avklarat

Ska vi få den här affären avklarad nu? Då var vår skilsmässa dessbättre avklarad sedan länge. Tills tvekampen var avklarad var han allas potentiella fiende. Endast en natt var avklarad och jag kände mig alldeles utpumpad.


Han var angelägen om att få saken avklarad så fort som möjligt. När pensionärernas skatt härmed är avklarad kan vi snart vänta besked om det av S redan accepterade femte jobbskatteavdraget. Den korta resan till Akademiska sjukhuset var snart avklarad och tvååringen kom snabbt under vård. Men efter att kvoteringsdebatten är avklarad går allting går tillbaka till dagens situation.


Definition från Wiktionary, den fria ordlistan. Hoppa till navigering Hoppa till sök. Skapa konto med e-post. Fyll i din e-postadress och ett valfritt lösenord för att skapa ett konto. Du kan sedan börja spar ord i egna listor direkt.


Lös korsor hitta ord med liknande eller samma betydelse. Vi har även integrerat en svensk tesaurus (begreppsordbok) i synonymordboken med relaterade ord. Avsikten är att ge en hjälpande hand då du skriver ( eller vill förstå) en text. Testa till exempel orden anslag eller deklamera.


Exempel på hur avklarad används i svenska tidningar Johson hamrade in budskapet ”Get brexit done”, ”Få brexit avklarad ”. Han riktar sig till väljare som inte vanligtvis röstar på hans konservativa parti men som nu gjort det, i ett tal i centrala London på fredagsmorgonen, där han än en gång lovar att få brexit avklarat den januari. Ett annat ord för avklarad och avklarad synonym! Nu vet du vad avklarad betyder! Vad betyder avklarad ? Du kan hitta ett annat ord för avklarad och andra betydelser av ordet avklarad samt läsa mer om avklarad på , Wiktionary eller. Exempel på hur man använder ordet avklarade i en mening.


Avklarad eller avklarat

Betydelsen av avklarad dess innebörd kan variera! Ni har nu avklarat er bokning hos ThailandBo! E-post med information har skickats till det e-postkonto angivet. Vi önskar er en trevlig resa så ses vi snart! Lämna barn till skolan o 5mil enkelresa, hur svårt kan det vara?


Anmälde jag mig till det kommande provet också, för skoj skull. Har inte pluggat något sedan senaste provet, men har fortsatt med min rutin att regelbundet läsa. Som tur var kom en bil med medicinsk personal och Michael Lemmel, vi fick hjälp med att klippa upp och slita av Lindas ulltröja.


Drygt km utan någon vätska att få i Linda eller att kyla henne med. Det var slitigt, det var många demoner, det var mycket upp och ner. Provet är avklarat och jag har checkat ut lite, rest iväg samt börjat nytt jobb så har släppt plugget helt och hållet sen provet.


Angående provet har jag ingen aning hur det gick, så svårt utan kontrollpapper. Har försökt minnas och rätta men ….

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg