onsdag 27 januari 2016

Grattis rim 30 år

Snygga kvalitetsfälgar till lågt pris. Vi vill säga att du bär dina år utan besvär men du har förstås en regel skönhetsfilter på din spegel. Idag fyller du år med rynkor i facet och gropiga lår benen får du motionera rynkorna kan man operera.


När man fyller vet man mera vad man vill. Ett liv är alltid summan av allting fram till nu. Så hur kan det gå så fort att skapa nån som du?

Det är ju något extra att du. Behöver du förslag för födelsedagsrim och födelsedags dikter? Då har du kommit till rätt ställe. Vi har samlat flera fina rim och dikter till födelsedag.


Tre decennier har gått, det nya är igång. Och det ska nog gå ändå. Varje år till denna dag Mer eller mindre skriver jag En liten söt och rimmande rad För att du skall.


Upplevt massor av äventyr och så och nu flera lyckliga år kan få. Hoppas en underbar dag du får då man bara fyller en gång per år.

Skicka en animerad års födelsedagshälsning till din kille, tjej, syster, bror eller vän. Här är ett rim som kan passa de flesta åldrar. Ett animerat födelsedagskort och hälsning uppskattas alltid - skicka detta kort inför års festen. Glöm inte den riktiga födelsedagspresenten - gärna en upplevelse. Räkna ditt liv på leenden, inte tårar.


Jag hoppas att alla dina födelsedagsönskningar och drömmar infaller. Ordspråk om Ålder - antal år och citat om Ålder - antal år. Felet med att vara över : ens kärlek är inte längre blind.


Att fira födelsedagar är sunt. Grattis på födelsedagen! Statistiken visar att de som firar flest födelsedagar också är de som lever längst. Om det finns något du drömmer om, må alla dina drömmar slå in, för du förtjänar allt.


Vid femtio är det dags att ge sig hän – innan allt annat ger sig av. Man är aldrig för gammal för att bli yngre. Når man är gammal knarrar det i kroppen på en och knäna knakar och tänderna ramlar ut. Må din dag bli fylld med lika mycket glädje som din vänskap har gett mig. Om man slog upp meningen av vänskap i ordboken, skulle ditt foto dyka upp.


Du har varit den bästa vän någon kan tänka sig.

När ditt barn skriker som en tok kan du av denna bli mycket klok. Detta har du säkert fått för att chefen har bestämt att du ska lukta gott. Kostnadsfritt för kommersiellt bruk Ingen tillskrivning krävs.


Moln Födelsedag Himmel. För det är ju inte det handlar om, massa onödig kontext, för idag fyller Fru Luver år. Tillsammans har vi haft det skoj. Du kommer alltid vara The Number One Horse Boy. Perfekt både som sista-minuten-kort när du glömt kort till din present och som personligt kort när du vill skapa något unikt!


Ladda hem kostnadsfritt och spara till senare eller skriv ut själv direkt. Välj bland olika utförande och skapa dina egna unika kort med bara ett par knapptryck. I dag fyller världens finaste Lisa-Marie år ! GRATTIS på din stora dag! Jag föreslår att du skriver ditt tal på rim. Det blir ett fint minne att spara, du kan rama in det som en tavla och ge till din väninna på festen.


Ett ovanligt grepp som även brukar uppskattas av lyssnarna. Du kan säga väldigt mycket på 2-minuter och du har massor av rim -tal att låna från här på talakuten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg