onsdag 27 januari 2016

Sevärdheter menorca

Menorca bjuder på en skön blandning av kultur, sevärdheter , shopping och lyx. Reser du charter, flyg eller bokar endast hotell får du alltid vår service på köpet. Hitta billigaste resan här.


Gör resan till Menorca oförglömlig. Boka de bästa rundturerna och aktiviteterna.

Praktisk avbokning och kundtjänst dygnet runt. Fantastiska Erbjudanden i Menorca. Här är klassiska tips att göra på Mallorca. Som alla inbitna ­Mallis-älskare bör känna till – som Palma, Soller, Valldemossa och Deià.


Sevärdheter på Mallorca. Tips, guide och råd till regioner som Kantabrien, Katalonien, Comunidad de Madrid. Res till Menorca - den gröna ön med hundratals vackra badvikar - men också långa sandstränder.

Menorca är även perfekt för vandring, cykling och snorkling. Här får du veta allt om stränder, byar, sevärdheter och mat på Mallorca. Jag och Christine var där i somras och insåg ganska snabbt att det var ett resmål som bjöd på så mycket mer än bara sol och bad. Måsten som alla inbitna ­Mallis-älskare bör känna till - som Palma, Soller, Valldemossa. Några särskilt intressanta orter är Pollença, Sóller, Manacor och Valldemossa.


Ett tips är att hyra bil och utforska ön på egen hand. Nyheter och bra att veta om Spanien från omspanien. Det är en olja med hög kvalitet och som utvinns ur oliver i perfekt skick. Du kan också se kort fakta och annat som kan vara bra att veta innan man reser till Mallis! Mallorca under sommaren är ön ett härligt resmål året runt.


Om upplevelsen är värt det, kan vi erbjuda den. Tillbringa din resa med att skapa nya minnen, inte med att förlora tid när du står i köer. Vilka är Mallorcas bästa sevärdheter ? Vi har skräddarsytt en lista över Mallorcas topp sevärdheter för dig som planerar en resa till denna älskade ö, och som inte vill gå miste om höjdpunkterna.


För aktiva finns ett enormt utbud av aktiviteter på Mallorca. På flera platser runt om på ön finns många vackra vandringsleder av varierande svårighetsgrad.

Du kan bland annat vandra i bergskedjan Serra de Tramuntana som löper ända från Mallorcas sydvästra kust till den nordöstra delen av ön. Väder och klimat på Mallorca. Vindarna kommer från nordväst, vilket gör regionerna i sydost i allmänhet varmare och torrare. Alcudiaområdet består främst av tre orter. Oftast klättrar man uppe i bergen, men det finns även en variant där man klättrar vid kustklippor och faller i vattnet om man tappar greppet.


De bodde på klostret under en mycket kall och fuktig vinter. Chopin led av tuberkolos och var mycket sjuk under vistelsen. I Valldemossa finns också en konstutställning med målningar av Picasso, Miro och Jui Ramis. Det är lätt att ta sig runt på Menorca , och det finns mycket att se under din resa till Son Bou. Avstånden är aldrig för långa.


Ta en buss eller hyr bil och upplev det riktiga Mallorca. Stanna i någon by, ta en café solo med gubbarna på torget, blicka ut över de terrasserade dalarna med havet som ständig fond eller sitt i skuggan under ett uråldrigt olivträd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg