onsdag 27 januari 2016

Köpa på rhodos

Lågpriser på hotell i Rhodos stad. Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Läs riktiga recensioner - boka nu! Enkel och säker bokning online.

Vi förhandlar så att du slipper. Rhodos besöks årligen av över en miljon turister. Antalet invånare i Rhodos stad uppgår till över 8 0bofasta själar, plus tiotusentals turister förstås. Själva ön Rhodos har närmare 12 0invånare.


Staden grundades år 4före Kristus men man har funnit bevis på att det bott människor här sedan den yngre stenåldern. Stranden ligger på östkusten, cirka fyra kilometer söder om Faliraki. Här får man lugn och ro och man slipper garanterat jobbiga försäljare som går på stranden i Rhodos stad.

Bästa sättet att ta sig hit på är med hyrbil eller mope men även lokalbuss går hit. Fjärilsdalen är Rhodos mest populära naturattraktion. Ett tips är att ta med sig badskor till din semester på ön, eller att köpa sådana på plats. Trots den något steniga marken på ön, odlar man dock vindruvor, oliver, citrusträd med mera på många håll på Rhodos. Här kommer några fakta om Rhodos för dig som funderar på att åka dit.


Anthony Quinn Bay ligger precis utanför Faliraki och cirka 1. Dessa fakta är bra att känna till på förhand så att man kan vidta lite försiktighetsåtgärder och göra resan så trevlig som möjligt. Många undrar om det är billigt på Rhodos och om det i så fall är billigare än i Sverige. Var på Rhodos för två år sedan och åt många gånger i gamla stan.


Captains garden är en mysig restaurang som ligger på den stora gågatan i gamla stan. Puggi eller något lignade som verkligen var att rekommendera. På vägen mellan Rhodos stad och turistorten Faliraki på öns östkust ligger den lilla byn Koskinou. Detta är vårt absoluta favoritställe på hela Rhodos.


Hit åker greker från Rhodos stad för att njuta av god mat på någon av byns mysiga tavernor. Vi går alltid till Giannis taverna som ligger i en smal gränd ett stenkast från kyrkan.

I vandringsboken Rhodes , Karpathos, Kos and Southern Dodecanese av Dieter Graf beskrivs vandringar på Rhodos i detalj. Boken finnas att köpa på plats, du kan även köpa den på Adlibris om du vill planera dina rutter i förväg. Historia i gamla staden i Rhodos. Mysiga medeltidsgränder med små butiker som gör en promenad i gamla staden i Rhodos till ren shoppinglycka. I Rhodos stad väntar även öns bästa shopping på nya torget, Nea Agora och vid Cypernplatsen.


På västkusten fläktar det lite extra, vilket gör förhållandena perfekta för windsurfare. Rhodos passar alla – här hittar du fina stränder, livligt nöjesliv och idylliska små byar. Just nu har vi extra bra priser på utvalda hotell. Här finns de bästa familjehotellen.


Sök och boka hotell online. Det finns gott om vandringsleder på Rhodos. Köp till exempel ”Anavasis blå karta” som visar flera vandringar på ön.


Finns att köpa bland annat på turistkontoren. En lätt vandring som de flesta klarar är den mellan byarna Pefkos och Lardos. Rutten är drygt sju kilometer lång.


Exklusivt erbjudande till alla Greklandsvänner från oss på Cypriotiskahus. Medicinering nedan är taggade som Köpa Viagra Rhodos. Vi samlade ihop dem för att ge dig maximal komfort när man köper läkemedel på nätet.


Ett måste på Rhodos är Efta Piges som grundlades av italienarna för att i första hand fungera som bevattningsanläggning. Här får du tips och inspiration om du funderar på att åka till Rhodos. De finaste stränderna, mysigaste. Funderar på att köpa flygbiljetter till Rhodos alldeles i slutet av april. Vi önskar så mycket sol och värme som det är möjligt att få så tidigt på.


Besök oss gärna i vår butik där utbudet är ännu större. Du hittar Sveriges största och mest välsorterade kartbutik på Mäster Samuelsgatan i Stockholm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg