torsdag 21 januari 2016

Aino namnsdag

Namnet Aina är nära besläktat. Alla har rätt till namnsdag ! Vi på Svenska namn tycker att alla ska ha en namnsdag att fira. De namn som officiellt inte finns med i kalendern har därför blivit tilldelade en namnsdag av oss. Sök på ett namn nedan. Citera oss gärna men ange källa och bifoga länk.


Tack från oss som ger dig dagens namnsdag ! Använd oss för att se de kommande sex namnsdagarna på ett enkelt sätt! Vilket är dagens namn? Gratta alla namnsdagsbarn idag!


Håll koll på dina vänners namnsdagar ! Detta är en lista över Sveriges namnsdagar sorterad efter datum. Totalt listas 6namn, varav 3är kvinnonamn och 3är mansnamn. Välj land (språk) Danska namnsdagar (da). Dessa namnsdagar finns i almanackans namnlängden som utarbetats av en grupp bestående företrädare för olika intressegrupper. Nedan hittar du en lista över svenska namnsdagar i bokstavsordning samt i datumordning.


Aino namnsdag

Idag har Natanael, Jonatan namnsdag ! Tagga era vänner och säg gratti. GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN KRISTIAN. Stjärntecken den som är född den här dagen har stjärntecknet Tvillingarna.


Detsamma gör jag till DIG som har födelsedag! Varma grattis till dagens bemärkelsebarn. Ta hand om dagen och gör den sär skild!


Aino namnsdag

Sverige heter Aina vilket är ett namn av finskt ursprung som betyder alltid. Hennes namnsdag inträffar om dagar och om dagar fyller hon år. BODY CARE INTERNATIONAL AINO JUNNILA AGENCY, LYMFA INSTITUTET AINO. Andra som har namnsdagar samma dag är Aina, Aini och. Här kan du enkelt se vilka som har namnsdag idag.


Teamet på svenskanamn. För dig som inte tidigare har haft en namnsdag att fira, nu har du det! Aino har namnsdag den juni. Bli den första besökaren att tacka för det här svaret!


Aino namnsdag

Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar information om din användning av vår webbplats till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med. Lista över alla namnsdagar på året i datumordning.


Visar lista på namnsdagar (Nimipäivä) i Finland sorterat efter datum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg