fredag 22 januari 2016

Har spanien samma eluttag som sverige

Vägguttag med inbyggd jordfelsbrytare från Schneider Electric. Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg. Spanien mot vad man har i Sverige , vad gäller? Behöver ta med mig laddare till mobiltelefon, hårtork och sådant så vill veta att det är rätt strömstyrka och att eluttaget passar.


Fungerar ungefär som typ J, men har längre avstånd till jordstiftet. Kontakter av typ C passar, även jordade som dock inte jordas, men jordade kontakter av typ K passar inte i andra typer av uttag.

Jag har inte koll på el i hemmet för fem öre. Jag skall resa en del och skulle behöva veta vilka länder som har samma standard (styrkor, kontakter o allt) som vi så man bara kan plugga in laptopen, eltandborsten etc. Vad heter vår standard och finns det en lista för att se detta?


I annat fall är det ju bara att gå till Clas Ohlson, dom har adaptrar som funkar till olika eluttag har. Den enklaste är den som bara passar i ett enda uttag. Det finns två standarder för spänning och frekvens för hushållseluttag,. Köper du till exempel en kamera i USA blir det i de flesta fall till att köpa en ny laddare här i Sverige.


Denna fråga ställdes av jay-jay för.

Hej Susie, frågan behöver du absolut inte skämmas för man kan inte veta allting. För att svara på din fråga så kommer du inte att behöva någon annan kontakt eller eladapter av något slag pga vi har samma eluttag samt strömstyrka som i Sverige , bra va! Kikade på vilka länder ClasOhlson skrivit att den ska fungera med. Indien har typen C, men de andra länderna hade andra varianter som inte fungerar i Spanien.


Flyg billigt med lågpriskalendern. Bli medlem gratis här! Snygga vägguttag i Exxact serien. Storsäljare från Schneider Electric. Mobilen fungerar väldigt bra att använda sig av i Spanien.


Tänk dock på att inte prata i mobiltelefonen när du kör bil. Det är förbjudet att köra bil och prata i telefon i Spanien. Nätspänning är den spänning som normalt finns i eluttag av standardtyp. I Sverige är nätspänningen alltid en växelspänning och frekvensen är Hz.


Att göra på Malta Portugal har samma eluttag som i Sverige. Valutan är Euro och det finns bankomater lite varstans vilket är bra för inte alla affärer tar. Jämför semesterkostnader mellan olika länder i förhållande till Sverige Köp prisvärd och trendig utomhusbelysning i hög kvalité.


Svar på allt är ett community-baserat forum där medlemmar kan ställa frågor om vad som helst.

Vi har samlat många år av kunskap och publicerar nu detta för alla att ta del av. Patent 772(länkad från länken nedan) vilka mått man hade, antagligen är det samma avstånd mellan stiften som i dagens uttag. Tyvärr verkar det inte gå att se i U.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg