tisdag 19 januari 2016

Elko rs vägguttag

Elko rs vägguttag

Beställ snygga ELKO Plus strömbrytare online. Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Handla online till toklåga priser. BAUHAUS - När det måste bli bra!


Ett stort urval av Faucigny Instruments produkter nu i lager hos Elfa Distrelec! Cheap Flight Deals to Elko. Vägguttag ELKO -QVICK för utanpåliggande montage. Sockel, lock och bottenplatta av halogenfri termoplast. Dubbla anslutningar per fas.


Bottenplattan har ursparingsmarkeringar för mm rör. Två st extra överkopplingsklämmo. Kablar ansluts via skruvanslutning och samtliga plastdelar är tillverkade av halogenfri termoplast. Fästklor säljs separat).


Elko rs vägguttag

Kompletterande produkter i samma serie. ELKO RS -serien har varit en vinnare i över år och finns i en stor andel svenska hem. Grunden är enkla, stilfulla och neutrala strömbrytare och vägguttag i fjällvitt som passar in i alla miljöer, oavsett inredning och färgval. Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats.


Om du fortsätter samtycker du till vår policyförklaring. Elkos mest sålda vägguttag i mycket hög kvalité. För dig som jobbar i elbranschen och behöver komma i kontakt med oss eller söker teknisk information om våra produkter. Infällt kontaktuttag med jord i ELKO RS design. Enkelt uttag som ofta används där vi vet att det kommer konstant elektrisk ström som används separat, som exempelvis tvättmaskin, diskmaskin, torktumlare eller ugn.


Bygger endast mm från väggen. För en lite mer diskret och stilren. Tidlös nordisk design ELKO Plus är en designserie med elmaterial utvecklad i samarbete med industridesigner Einar.


Elko utanpåliggande apparater. Skriv in din e-postadress så informerar vi dig när produkten finns att köpa på webben. Det är ett kvalités uttag som är standardiserat hos många elektriker och elinstallatörer.


Det finns en anledning i dessa design och hur enkla dom är att installera med snabb anslutningar. Snabba leveranser, gigantiskt sortiment och riktigt bra priser! VÄGGUTTAG RS 2-V JORD INF. Multiuttag, med st jordade uttag samt sex uttag för europastickpropp, klass II, 5A.


Petskydd och plats för dragavlastare. För utanpåliggande montage och kan enkelt monteras på apparatdosa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg