fredag 29 januari 2016

Ica jobba hos oss

Innovativa idéer skapas oftast då en utmaning behöver lösas eller något kan förbättras. På ICA Gruppen finns både viljan och förmågan att ständigt förbättra. ICA Gruppen ska göra skillnad både inom koncernen och i samhället för en god morgondag. Jobba hos oss Jobba hos oss. Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa människor som delar vår passion för mat och service!


Om vi inte har några lediga tjänster just nu är du varmt välkommen att skicka in en intresseanmälan.

När vi frågar våra medarbetare vad som är det bästa med att arbeta hos oss på Maxi Nacka kommer det upp många svar men ett som alltid ligger i topp är alla trevliga kollegor. Här får du vänner för livet. För oss är det viktigt att våra medarbetare mår bra, är engagerade och tycker om att gå till jobbet.


Dessa spontanansökningar kollar vi alltid när behov uppstår hos oss. En spontanansökan hanterar vi som aktuell i ca två månader. Sedan raderar vi den från sökandelistan för att inte lagra personuppgifter i onödan.


Alla ansökningar skickas in via denna adress: personal. Hos oss hittar du många olika slags tjänster.

Vare sig du arbetar i kassan, plockar upp varor eller står bakom disken är du vårt ansikte utåt – det är dig kunderna träffar och kan prata med om de undrar över något eller vill framföra en åsikt om butiken. Då kan ICA Kvantum Gränby - Uppsalas bästa matbutik - vara en arbetsplats för dig. Vi söker dig som älskar serviceyrket, som alltid ser till kundens bästa med ett leende och trivs med ett högt tempo. Vill du jobba på ICA ? Som konsult genom oss på Storesupport har du möjligheten att få ett flexibelt jobb på ICA med fantastiska möjligheter att utvecklas. Initialt sett brukar ett butiksjobb innebära en stor variation av arbetsuppgifter och ansvar.


Hur det är att jobba hos oss. Oavsett vilken del av ICA Banken och Försäkring du söker dig till, så blir du verksam i en bransch som befinner sig i stora och spännande förändringar. Och hos oss kommer du jobba i en miljö som kanske inte alltid är helt branschtypisk. Lediga Ica jobb på Indeed.


Ansökan om anställning hos ICA Kvantum. Därför har vi genom tiderna gjort en del. Sveriges största privata apoteksaktör med nästan 4apotek runt om i landet. Omsättningen är cirka miljarder kronor och vi är en del av ICA gruppen.


Vilka vet bäst om hur det är att jobba hos oss ? Våra medarbetare så klart! Här berättar några av dem om sin roller, hur de hamnade här, deras vardag på jobbet och vad som är roligast med att jobba på ICA Fastigheter. Se vilka jobb som är lediga på PostNord.

ICA Supermarket Hägerstensåsen? För oss är medarbetarnas kompetens och engagemang avgörande för vår framgång. Bli en del av det vinnande teamet på Coop och KF.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg