onsdag 6 januari 2016

Google konto för barn

När barn når den lägsta tillåtna åldern för landet i fråga kan de själva hantera kontot. Barnet eller tonåringen kan behöva ladda ned Family Link-appen ( för barn och tonåringar) på sin mobil för att slutföra länkningsprocessen. Konton är inte tillgängliga under tidsfristen.


Vi gör detta för att våra policyer kräver det. För sökjätten är det här en helt ny guldgruva av data som kan användas för att skapa nya tjänster. Konto som är länkat till föräldrarna.


Barn och tonåringar kan köra Family Link på vissa Android- och Chrome-enheter. Ett liknande bryderi uppstår även till telefoner, där varianten för begränsat konto vanligen inte finns med som val som det gör till surfplattor. Vi använder bland annat den här adressen för att skydda ditt konto , hjälpa andra att hitta dig och skicka meddelanden. Konfigurera ditt barns Chromebook och konto. Mina barn har var sitt eget Gmail- konto som jag äger eftersom de själva är för unga för att ha egna konton.


Google konto för barn

För att göra köp så krävs lösenord. Det har jag för övrigt på mitt konto för att hindra köp där om de lånar min telefon. Det går att ställa in åldersgränser för vilka appar som ska visas. -appen är ett bra exempel. Den är spärrad för att barnen inte ska utsättas för olämpligt innehåll, vilket är lovvärt. Vad är bäst, registrera egna konton till barnen eller använda mitt eget?


Använda mitt eget konto låter ju enklast, men jag vill inte så gärna att de kommer åt mitt gmail och min kalender. Du kan granska och justera vissa sekretessalternativ nu och hitta ännu fler inställningar om du loggar in eller skapar ett konto. Men nu funkar det, så hurra för det. Det finns också lite småbuggar som att den delade familjekalendern heter familjefilm. Ring oss eller besök ett kontor så hjälper vi till att öppna ett konto , beställa ett bankkort och ge barnet tillgång till våra digitala tjänster.


Du bestämmer om både ni föräldrar och barnet ska kunna använda kontot. Det kan vara bra att komplettera med ett testamente där du försäkrar dig om att pengarna på kontot går till den du sparar till. Om du som förälder är kund i Swedbank. Beroende på vilka dina arvingar är kan pengarna annars gå till din maka eller make eller dina barn i stället för det barn du sparar till.


Fortsätt sedan genom att trycka på högerpilen. Använd stegen nedan för att skapa ett Apple-ID för barn och lägg sedan till dem i familjegruppen. När du har lagt till barn i familjegruppen kan de börja använda sina nya Apple-ID:n på alla Apple-enheter. Din e-postadress fungerar som e-postadress för nödsituationer för barnets konto.


Google konto för barn

Hämta sedan barnet och hens telefon. Sparkonto för den egna slanten. Kanske vill ditt barn sätta in pengar själv på ett konto. Sparandet då är ju ofta på ganska kort sikt för att kunna köpa något de önskar sig.


Det enklaste är att starta ett sparkonto i barnets namn som du kan föra över pengar till på internetbanken eller mobilappen. Ett barn som har fyllt år kan få e-dentifiering för bankkoderna utan intressebevakarnas tillstånd om hen har öppnat ett konto och nätbanksavtal för sina egna inkomster. Vårdshavarna avtalar sinsemellan om vilket konto och vilka tjänster de vill öppna för sitt minderåriga barn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg