fredag 8 januari 2016

Billiga golfresor

Spela på högklassiga golfbanor på din drömdestination. Upplev en härlig kombination av golf , vandring och yoga i de Österrikiska Alperna. Vårt mål är att ha glada och nöjda kunder, som ser oss som det självklara valet. Boka med oss och njut av ett uppehåll med frisk luft, natur och motion på schemat! Golfresor och golfpaket – fri golf från nätter till månader!


På Sunbirdie är vi specialister på Long Stay golfresor , dvs golfresor på minst veckor.

Dessutom har vi ett stort utbud så kallade Mid Stay golfresor , dvs 2-veckorsresor. Billiga golfbollar till golfresan. Speciellt om det är en utlands resa. Ett smart sätt att spara in lite pengar till golfresan är att spela återvunna golfbollar. Mallorca med sin korta restid och fina banor passar bra för en golfweekend och Belek i Turkiet med banor av högsta kvalitet är ett bra val för en golfresa.


Planerar du för en eller flera golfresor lite längre bort kan vi rekommendera Thailand och Mauritius. Stort urval av golfresor till populära golfresmål utomlands. Se alla attraktiva golfpaket eller komponera ihop din egen golfresa.

När du reser med Golf Plaisir blir du väl omhändertagen. Allt är förberett och anpassat för att du ska kunna koncentrera dig på golfen och njuta av livet. Har du rest med Golf Plaisir tidigare vet du att vår personal är något alldeles extra. Här hittar du de bästa golfhotellen och golfbanorna i Belek. På golfresor med Easton Golf gör vi allt för att du ska ha det trevligt med oss och medresenärerna, såväl på som utanför golfbanan.


Med Easton Golf reser du till flertalet spännande destinationer som t. Spanien, Portugal, Kanarieöarna, Turkiet, Sydafrika och mycket mer. Våra erfarna svenska Eastonvärdar har ett genuint personligt engagemang och bistår med service och omtanke. Solresor erbjuder exklusiva golfresor med banor av världsklass.


Läs mer om aktuella erbjudanden och tips inför vårens och sommarens golfsäsonger. Skapa Din egen golfupplevelse med Sveriges kanske största och bästa arrangör på nätet – golfeen. Dig familjen till det sköna Belek. Finn billiga resor NU - boka din semester innan den är slutsåld!


Tusentals erbjudanden varje dag. En golfresa behöver inte bli dyrare än en vanlig semester. På en golfresa så spelar man golf nästan varje dag vilket gör att man knappt hinner att göra så mycket annat som kostar en massa pengar.


Att ta med sig golfbagen på flyget brukar bara kosta ett par 1kr extra. På Golfbreaks hittar du Sveriges bästa utbud av billiga golfresor.

Se vårt stora utbud av bra golfbanor och hotell och boka din golfresa idag. Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att boka golfresor - behöver du hjälp med att arrangera din resa så är våra golfresespecialister redo att hjälpa dig boka - samtidigt som du sparar tid och pengar. Portugalspecialisten har Estorilkusten, Silverkusten, Blåkusten och Algarvekusten som specialitet.


Portugal har ett härligt klimat, ett utmärkt kök och inte minst. VI HAR LÅNG ERFARENHET AV GOLFRESOR TILL NÄR OCH FJÄRRAN! Hotell Valle del Este Golf Resort Hotellet har ett pittoreskt läge i östra Almería.


Hotellet erbjuder en sportklubb och rum med utsikt över området. De flesta och de bästa golfbanorna ligger i Belek, där storheter som Montgomerie, Faldo och Dye har designat flera mästerskapsbanor. Han har jobbat som PGA pro i år. Klicka på bilden för att veta mer.


Det bredaste utbudet av golfresor ! Bland våra resor finner du Färdigpaketerade golfresor som går att boka online. Skräddarsydda golfresor där du själv bestämmer resmål, längd och innehåll. Avslutningsvis har vi våra Temaresor – specialavgångar på fasta datum som kan bli ditt livs drömresa!


Här visas utvalda golfresmål från golfreseguiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg