tisdag 19 januari 2016

Bohlins övervåning

Vi är måna om våra kunder och vill att de ska vara nöjda med vårt arbete. Därför arbetar vi med egenkontroller och lägger stort fokus på utförande och. Under det senaste året har vi fördubblat vår produktion, och på Bohlins bygger vi idag 2-övervåningar per månad.


Bohlins övervåning

Besök vår sida övervåningar. Komplett övervåning i Norrtälje En Villa Nybro ska inredas färdigt på ovanvåningen. Projektet omfattar en komplett inredd övervåning av denna Smålandsvilla i Norrtälje. Under oktober inledde vi arbetet med att inreda en övervåning i Älvsbyhuset Torgrim i Skellefteå.


Vi har fått i uppdrag att inreda en övervåning så att den står inflyttningsklar när vi lämnar arbetsplatsen. Huset är ett Älvsbyhus Höner med taklutning grader, och med takkupa. Vi har även investerat i lager- och verkstadslokalerna där våra certifierade verkstadstekniker arbetar. Rumsbeskrivning övervåning. TRAPPHALL - Praktisk trapphall som leder till övervåningens samtliga rum.


Bohlins övervåning

Här ligger parkettgolv. SOVRUM - Trevligt sovrum med flera möjligheter. Vi har gedigen erfarenhet av att bygga övervåningar i Älvsbyhus, Smålandsvillan och andra småhus. Läs mer och hitta just din husmodell på vår webplats.


Oinredd övervåning (vind) som medlemmen Stebac håller på att inreda. Kostnad inreda övervåning. Ett företag som specialiserat sig på att inreda övervåningar är Bohlins som driver övervåningar. Bohlins lät oss se en offert för att på totalentreprenad inreda övervåningen (5kvm) i ett Älvsbyhus Höner.


Bohlins har under åren byggt upp ett bra kontaktnät – ett måste för att ett byggprojekt ska fungera. Med kunden i centrum anpassar vi oss efter dina önskemål. Bolaget inriktar sig på bygg, måleri och mattläggning, med inredning av övervåningar som specialitet.


Vårt huvudkontor ligger i Älvsbyn, Norrbottens pärla, men vi utför arbeten över nästan hela Sverige. Bohlins BMM AB sysslar med bygg, måleri och mattläggning. Företaget har idag anställda och utöver detta anlitar vi egna underentreprenörer som arbetar nära oss. Bohlins är en trygg samarbetspartner när du ska färdigställa ditt hem! Uppdrag: Vi gillar det vi gör, och när vi bygger, isolerar eller inreder din övervåning arbetar vi alltid med Dig som kund i centrum.


Med vår gedigna kunskap i området kan du som kund känna dig trygg i att du får den bästa lösningen för din övervåning. Nyckelfärdiga hus eller byggsatser, vi har ett antal kataloghus men ritar gärna om huset efter era önskemål, eller ritar ett helt nytt hus efter era skisser. Reviews jag är så grymt nöjd över ert jobb i min tvättstuga , matta på golv och. Företaget jobbar (har jobbat?) mycket tillsammans med Älvsbyhus, med att inreda deras övervåningar.


Bohlins eller haft annan kontakt med dom, som kan ge bu. Du vill ha en övervåning till ditt befintliga enplanshus, det hjälper vi dig med. På bilden under Allans syster Betty som matar duvor vilket det fanns massor av förr på Strömbacka och längst ner Allan Bohlin. Hitta och få information om övervåning i Sverige och ta del av telefonnummer, adress,.


Kollade lite på Bohlins hemsida och det såg rätt intressant ut. Stog att priserna började på 93k, och antar att det är för det första alternativet dom har, som verkar stämma med samma jobb som min säljare hade tagit fram, förutom radiatorerna, dock är det antagligen pris för en mindre övervåning. Monteringen fortsätter.


På utsidan ser det nästan färdigt ut, och invändigt är övervåningen påbörjad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg