torsdag 28 januari 2016

Lönehantering

Webbaserat och lättanvänt - Få hjälp genom färdiga mallar och rapporter! Hitta Lönehantering Stockholm om du letar nu. Behöver du hjälp med ekonomin? Lönefabriken är proffs på lönehantering och löneoutsourcing.


Vi ger dig personlig service.

Då kan du känna dig trygg och får tid att göra det du gör bäst. Nu har vi samlat flera nyttiga tips, fakta och utbildningar för dig som sköter lönerna. Det här är platsen för dig som vill få mer att bita i när det gäller lönehantering.


Auktoriserade Lönekonsulter är landets experter inom lön. Srf konsulternas förbund auktoriserar och organiserar landets främsta inom lönehantering. Lönehantering och löneadministration går hand i hand och är man själv inte lika insatt som man borde vara, kan man med fördel anlita en lönekonsult som förklarar alla viktiga moment.


Det spelar ingen roll om ditt företag är litet eller stort, lönehantering är ett lika viktigt moment hos alla. Vi ser till både företagets och.

Med lönerna outsourcade slipper ni oroa er för oförutsedda händelser som påverkar eran lönehantering. Hos oss får du två kontaktpersoner som ser till att lönerna betalas ut och hela företaget får support året om. Ni har även möjlighet att få en lönekoordinator på plats hos er för att bespara er mer tid. Med funktionen ” lönehantering ” behöver du aldrig mer vara orolig för att det ska saknas skattepengar när året är slut.


I Bolageriets system ser du i realtid hur mycket pengar du kan ta ut från ditt företag, inräknat rätt skatt och moms. Vi kan optimera din lönehantering. Klicka här för att läsa mer!


Vi erbjuder korta avtalsperioder och kan börja med dina löner omgående! Vi är en auktoriserad redovisningsbyrå i Stockholm som sköter lönehantering och redovisning åt många olika företag, kontakta oss redan i dag så hjälper vi dig att analysera dina behov och utarbeta en plan för hur din lönehantering eller redovisning kan se ut framöver. Våra lönehantering ssystem hjälper dig att effektivisera och modernisera lönearbetet. Störst på webbaserad bokföring.


Enkelt och lättanvänt! Orderbekräftelser och följesedlar. Smart och effektiv lönehantering. Med Payroll får du en smart och effektiv lönehantering. Att vi växer snabbast i branschen beror framför allt på tre faktorer: vår lösning är användarvänlig, heltäckande och dessutom har vi ett fast pris – på riktigt.


Hjälp med lönehantering.

Lön är ett område som kräver specialkompetens. De komplexa regelverken inom lön är många och kollektivavtalen ser olika ut för olika branscher. Bokoredo är en modern och nytänkande redovisningsbyrå med kunniga och proffsiga löneadministratörer.


Vi tror på personlig service, och hos oss får du alltid en dedikerad konsult oavsett om vi gör ett dussin löner eller hundratals. Vi är din marknadsledande partner för redovisning, lönehantering , skatt, rådgivning och en mängd andra företagsnära tjänster. Och att drömmen du bär på blir verklighet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg