torsdag 21 januari 2016

Antennadapter fakra

Beställ hem eller hämta i ditt närmaste varuhus redan idag! Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg. Störst på teknik och elektronik! Bli medlem i dag Gör som nästan miljoner andra och ta del av erbjudanden samt förmåner när du.


Adapter som sammansätter två fakra -honor till en ISO-antenn anslutning.

Använder standard fakra -anslutning för konvertering till singel ISO-antenn i bl. Tillåter anslutning av radio utan någon åverkan på bilens befintliga kablage. Vi erbjuder ett brett sortiment av tillbehör. Snabb hemleverans Fri frakt till butik.


Köp tillbehör online hos Autoexperten! Fakra är en SMB-kontakt i botten. SMB kontakten är en mindre variant av SMA-kontakten men den sammanfogas med en snabbkoppling till skillnad från SMA-kontaktens gängor.

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. LW-Audio har sedan dess levererat snabba leveranser och en högklassig kundsupport. Kontrollera först om din bil har ISO eller fakra kontakt. Vi har även ett stort utbud inom båtljud.


FAKRA -kontakter grundar sig på en annan kontakt, SMB. Köp antennadapter från Hama hos Elgiganten! Vi på CDS strävar alltid efter att ge alla våra kunder -från stora tillverkningsindustrier till mindre lokalgrossister, bästa möjliga kvalitet, service och support.


Produktbilder och -illustrationer kan ibland avvika från föremålets verkliga utseende. Autoleads PC5-1är en antennadapter som behövs när man byter bilstereo från original till eftermarknads stereo. För att rattstyrningen ska fungera behöver man komplettera med en adapter som är specifik för märket på din stereoenhet. Snabba leveranser och dagar öppet köp.


Handla online hos Autoexperten idag! Används för att använda båda antennerna till eftermarknadsstereo i VAG-bilar. ANTENNER OCH ANTENNTILLBEHÖR. Låga priser och snabb leverans.


Docent Decibel säljer bilstereo och multimedia.

Antennadapter BMW, VW m. Vi använder cookies för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse på vår webbsida och för att kunna erbjuda dig en personlig navigering och kommunikation. Spara i ny önskelista. Om du vill ha en direkt LEAD-kabel kan du välja den genom att rulla ner sidan. Delbetala i upp till månader.


Autoleads är en världens största tillbehörs tillverkare för eftermarknaden inom bilstereo. Man erbjuder alla möjliga integrationer och prisbild som passar alla. Dubbel FAKRA (hane) - ISO med fantommatning 12v. Detta är en forumtråd från Garaget.


Passar i de flesta nyare Audis, allt från A Atill TT, Qoch R8. Används även till andra bilmärken, som till exempel Citroën, Opel, Peugeot, VW, Skoda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg