tisdag 19 januari 2016

Restaurang taket linköping

Ledande tillverkare av Tak. Se Plannjas produkter här. Vi förhandlar så att du slipper. Taket är lika mycket en sprakande cocktailbar som ett livligt burgarhak - beläget i hjärtat av Linköping.


Vår inspiration hämtar vi från en mängd mellanlandningar hos de bästa ställena i både Amerika och Skandinavien och inte allt för sällan spetsar vi gärna till det med en egen unik twist.

Taket , Linköping : Se objektiva omdömen av Taket , som fått betyg av på TripAdvisor och rankas som nummerav 2restauranger i Linköping. Linköping , Sverige: Se TripAdvisor-resenärernas omdömen om restauranger i Linköping och sök efter kök, pris, plats och så vidare. Merwah är den nya libanesiska restaurangen på Platensgatan som förr hette Sangria. Välkommen till Merwah! Läs hela artikeln på Corren.


Hos stadens äldsta gourmetrestaurang får du mat som lagas från grunden. Besök gärna våra systerrestauranger Storan, Johannes Kök, Malt och Humle eller Taket. Vi svarar så gott vi hinner i telefon, under service kan det vara svårt att få tag på oss då vi är upptagna med att ta hand om våra gäster.

Visst, restaurangen har bytt skepnad några gånger genom åren. Menyn har förändrats och dukarna har bytts ut. Men trots det har vi alltid lyckats behålla det där speciella som gör Storan till Storan.


Det där som är så svårt att sätta fingret på, och ännu svårare att förklara. Modern gastronomi med nordiska huvudråvaror och japanska tekniker och smaker. Lekfulla kreationer som är lätta att tycka om. Gjorda på råvaror vi omsorgsfullt. Brasserie Bouquet är det moderna brasseriet med inspiration från det traditionella franska och svenska köket.


Här tillagar våra kockar färgstarka och kryddoftande rätter med inspiration från norra Indien. För att få fram de rätta genuina smakerna och dofterna använder vi mängder av indiska traditionella kryddor och örter som förflyttar dig till ett exotiskt sydasien. Restaurang Torni Linköping - event, catering och lunch - färdiglagad helgpåse med mat att ta hem - middagar, provningar och matlagningskurser.


Lunchbuffé 114:-vardagar 11:– 14:Inkl. Idag är Indien det näst mest populära landet i världen. I Linköping finns något unikt, ett kökslabb för att utveckla nya pizzasmaker. Kocken Zana driver Zanas restaurang där han likt stjärnkrogarna försöker få fram nya underverk ingen smakat tidigare.


Fantastiska råvaror, kock med meriter från VM och exceptionella pizzor som backas upp av familjär stämning.

Dagens lunch, olika bufféer, festmenyer, bröllopsmeny och julbord. Johannes Kök är inte på något sätt en argentinsk restaurang. Vi har något för alla.


Men den bygger samma varma känsla och kärlek till hantverket som Johannes upplevde de där kvällarna i Buenos Aires. Han kom tillbaka till Sverige med en tydlig idé om att skapa en restaurang där upplevelsen, atmosfären och människorna är precis lika viktiga som maten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg