måndag 18 januari 2016

Bauhaus slipmaskin hyra

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris byggvaror. Oscillerande slipmaskin med kolborstfri motorteknik! Denna slipmaskin passar utmärkt när du ska slipa till möbler eller andra typer av trä.


Den variabla hastigheten gör det möjligt att anpassa hastigheten efter vilket material du ska slipa. Praktisk slipmaskin för alla småarbeten! Denna fingerslip är utmärkt att använda i små utrymmen eller om du ska forma material som trä, kakel och metall.


Slipen har verktygslös spänningsspärr som ger snabb slipbandsmontering och justering. Slipmaskin med lång hals LSV 5-2För bekväm slipning av spacklade ytor på väggar och tak. Optimal balans under arbetet eftersom tyngdpunkten ligger på maskinen och inte på huvudet. Handtaget är belagd med Softgrip som ger ett behagligt grepp utan att glida.


Bauhaus slipmaskin hyra

Maskinen har låg vikt vilket gör det lättare att arbeta över axelhöjd. Bauhaus slipmaskin hyra Oavsett om du ska ha en bandslip för grovslipning, eller en planslip för precisionsarbeten när du måste komma åt i trånga hörn så har BAUHAUS slipmaskinen. Med leverantörer som Makita, Fein, Bosch, Bosch blå, Dremel, Ryobi, AEG, Kärcher och Nilfisk har vi maskiner för alla projekt. Hyr en betongslip och slipa fall mot brunnen. Vi hyrde en betongslip hos Cramo men den fungerade bara halvbra då asfalten sätter.


Förutom materialet så behövde vi hyra vissa maskiner. Du kanske kan få hyra maskin och göra jobbet själv? Detta verktyg har jag bara sett på Bauhaus , men det ser ut som en.


Bauhaus slipmaskin hyra

Hyr dina maskiner hos Hyres-Maskiner i Ö-vik! Hej jag ska hyra en golvslip maskin från bauhaus tänkte jag. Aries , Arlequin , HT, Scorpion. Vilken av dom är bäst ? Resultatet blir jämt och fint och risken för rosor och färgskiftningar är minimal. Hyr edge golvslip i Stockholm till rätt pris när du ska slipa dina golv.


EDGE slipmaskin slipar i alla riktningar oavsett fiberriktning på trät. Den är alltså väldigt enkel att manövrera, även för en nybörjare. Resultat blir jämt och fint och risken för rosor och färgskiftningar är minimal om man sköter mellanslipningarna korrekt.


Behöver du hyra maskin till din renovering? Nu kan du boka maskiner från vår uthyrning direkt på BAUHAUS. Vill hyra en betongslip typ Combiflex för att slipa en betongplatta till halvblankt golv. Har inte hittat någon som även hyr ut de finare slipstegen, metallbärande 1grit, plastbärande 1samt 2grit.


En slipmaskin är ett redskap som kommer till användning oftare än man kanske tror. Vid många lite större projekt i hemmet kan den innebära att du sparar massor av tid men den är också bra att ha om man plötsligt får lust att till exempel förnya en möbel genom att slipa och olja in eller måla om den. Här nedan hittar du massor av inspiration och användningsområden för EDGE- slipmaskin.


Klicka på bilderna för att se dem i större storlek. Vi hyr alla maskiner hos dem och kan varmt rekommendera Hyreshuset. Har du istället en slipmaskin , golvslip, eller annan slip och letar någon som vill hyra slipmaskin så är HyraHyra rätt plats att synas på. Hyr enskilda maskiner till mindre projekt, eller allt du behöver till ett större projekt.


Vi välkomnar såväl större och mindre aktörer som hemmasnickare. Att hyra maskiner ska vara enkelt tycker vi. Kontakta en av våra säljare eller vår kundtjänst för en offert.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg