fredag 8 januari 2016

Bygga utegym hemma

Det har tagit ungefär timmar att bygga gymmet, plus lite dötid när betongen skulle härdas, det tar två dygn. Det blev en timme här och en timme där utefter som man kom på nya. I gymmet hänger romerska ringar, ett rep att klättra på och en säck att slå på. Nu funderar Peter och barnen om de ska bygga till det ytterligare.


Det är viktigt att tänka på att välja maskiner som ger en allsidig träning när man bygger ett utegym.

Bygg ett allsidigt utegym. Det blir lätt tråkigt och ensidigt för den som tränar om det enbart finns maskiner som fokuserar på exempelvis armarna. Hela kroppen måste med! Volvo i Eskilstuna kan nu hålla formen i det nya gymmet.


Tidigare i somras byggde vi vårt egna utegym i trädgården och det blev hur bra som helst. Här berättar jag hur vi gjorde. Många har en önskan att bygga ett eget utegym.

Ett räcke för chins och uppdragningar, En barr för Dips, En stege för monkeybar. Hur gör man… Fråga är varför lägga den energi på något som kanske inte blir så bra eller snyggt? Vi på Djungelgym hjälper dig att bygga ditt hemma gym utomhus efter egna önskemål.


Guide: Så bygger du din egen chinsställning. Här följer en steg-för-steg-guide till att bygga ställningen, baserat på den arbetsgång jag själv hade. Vi börjar med att titta på inköpslistan.


Genom att bygga utomhusgym i närområden inbjuder man till spontan träning och rörelse under dygnets alla timmar, året om. Med utegym och andra träningsstationer i olika utföranden och svårighetsgrader kan man erbjuda något för alla, med en hälsosammare livsstil som resultat. Utform tillverkar och bygger utegym med olika träningsredskap för att ge kroppen en så allsidig träning som möjligt.


Alla redskap tillverkas i miljövänlig lärk alternativt tryckimpregnerat virke och tål att stå utomhus, år efter år. Flera av våra träningsredskap finns även i ett tillgänglighetsanpassat utförande. Enkelt utegym hemma i trädgården - byggsats eller fribygga? Tänkte bygga ett enkelt träningsredskap hemma i trådgården och har sökt på nätet efter färdig byggsats men bara funnit stora anläggningar med priser som ser ut att vara riktade mot kommuner eller mycket rika föreningar - priserna var 5siffriga.


Ska du byta fönster, ytterdörr eller renovera ditt badrum? Vi är byggvaruhuset på nätet!

Utegym går att variera efter hur familjen ser ut och efter hur stor plats man har på tomten. Vill man satsa rejält bygger man flera olika stationer för att kunna träna alla delar av kroppen. Eller så satsar man på ett litet effektivt utegym för att kunna träna just de delar av kroppen som man helst vill jobba med. Nyhetsmorgons personliga tränare Lovisa Sandström visar hur du skapar ditt eget utegym.


Allt från Kiruna i norr till Simrishamn, och från Foglö på Åland till Göteborg. Väldigt många vill träna hemma för att spara tid och för att det är lättare att verkligen komma till skott om träningen är hemma och inte på ett gym, säger Lars. Löpning har precis det och är en av anledningarna till varför det är så populärt men många vill också träna styrka och då är ett eget utegym lösningen.


Vi levererar utegym till hela Skandinavien, produkterna är av hög kvalité och är certifierade för alla platser. Vi har ett stort utbud av utomhusgym som tränar alla delar på användarens kropp. Vår gymutrustning har rätt kvalité för det skandinaviska vädret och finns i flera olika färger. Att beställa ett nytt utegym kan alla med några tusenlappar göra.


Men att bygga ett eget kräver både god planering och tålamod. Det vet eleverna i årskurs tre på Apelrydsskolans global management-program. Eftersom jag själv letat länge och haft svårt att hitta rätt rör till min armgång för utegym så lägger jag in här om andra letat.


Dök på panelstängsel från NSH. De stolparna säljs i meters längder för ca 80:- st. Finns i diameter och mm. Lackade och gjorda för att vara ute.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg