måndag 25 januari 2016

Patong väder

Väder , klimat och temperatur har en avgörande påverkan på din resa, oavsett om det gäller soltimmar eller vattentemperatur. Här har vi samlat all information om vädret på våra resmål i Patong Beach, månad för månad. Mer om hotell och våra resor till Patong Beach hittar du under fliken översikt här ovanför. Phuket, Changwat Phuket.


Up to days of daily highs, lows, and precipitation chances.

Här får du en året runt överblick över väder och klimat för Patong Beach. Det hjälper dig att planera din semester och hitta den bästa tiden på året att resa till Patong Beach. Se temperatur, medeltemperatur, vattentemperatur, regndagar per månad och antal soltimmar per dag för Patong Beach. Bygg och anlägg i rätt väder Inom bygg- och anläggningsverksamheten är många moment väderkänsliga. Med hjälp av SMHI Byggväder kan du planera din verksamhet bättre genom att enkelt se när det är mest lämpligt att till exempel: gjuta, måla, utföra kranlyft eller beläggningsarbeten.


Våra väderprognoser uppdateras var timma och vi erbjuder även en 14-dagars väderprognos för Patong. Sevärdheter i Patong : Se TripAdvisors omdömen och bilder av saker du kan göra när du är i Patong , Thailand på TripAdvisor. Väder Patong , Province of Northern Samar.

Väderprognos för Patong : Temeperatur, nederbörd och vind. Nattliv i Patong : Se omdömen och bilder på nattlivet i Patong , Thailand på TripAdvisor. En väderkarta över Thailand med temperaturer, badtemperatur och nederbörd ger den bästa bilden av både vädret just nu och en väderprognos för nästa vecka.


Men ska du vara borta en längre tid eller planerar du att resa vid ett senare tillfälle, räcker det inte att se en prognos för de närmaste dagarna. Några enstaka korta regnskurar hade vi, men mestadels fint väder. Hur vädret var förra året eller tidigare år är ingen garanti för hur det kommer vara i år. Vanligtvis så brukar vädret bli bättre vid andra hälften av oktober.


Vädret idag, i morgon och Forecas 10-dygnsprognos. Temperatur, vin nederbörd och luftfuktighet. Jämför vädret idag och de tio nästkommande dagars väder i Patong. Prognosen levereras av YR och SMHI, se även dagens TV-Prognos och långtidsprognos för andra närliggande orter som Tambon Kamala, Tambon Choeng Thale, phuket, Tambon Wichit, klong muang beach.


Söker du en lugn semester, men vill samtidigt ha nära till shopping och restauranger, är Karon Beach ätt utmärkt val. När man kollar väderprognos så ser det inte bra ut nu ialla fall. Vädret i Patong , idag och tio dagar framåt samt timme för timme.


Aktuell lokal tid och geoinfo i Patong Beach, Thailand. The Time Now är ett verktyg du kan lita på när du reser, ringer eller söker information.

Hej åker till phuket på lördag och ska stanna där i två veckor. Jag har kollat på väderprognoser och det visar regn de kommande två veckorna! Hur mycket stämmer dem här väderprognoserna? Fungerar ej) Mai Thai Bar - Webbkamera som sänder live från Mai Thai Bar i Patong. Hit reser du för att njuta av vädret , stränderna, kulturen och maten.


Surin Beach och Khao Kard.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg