fredag 5 oktober 2018

Sunfleet kort

Sätt tillbaka nyckeln i handenheten och kontrollera att tankkortet sitter där. Lås bilen genom att hålla ditt kort mot läsaren i framrutan. Om du inte har ett kort så låser sig bilen själv inom en minut från det att du satt tillbaks nyckeln i handenheten och stängt bildörrarna.


Hyrbilsföretagens prislistor utgår ofta från att du vill hyra bil under längre ti minsta bokningstid brukar vara timmar. Ofta kortare resor i tjänsten? Med vårt flexibla företagsabonnemang kan ni snabbt och enkelt hyra bil per timme direkt utanför arbetsplatsen, i närheten av medarbetarens bostad eller på resande fot. Ni betalar bara för bilen när ni använder den, och slipper binda kapital eller sitta fast i långa.


Boka för en timme, en dag, en helg eller precis så länge du vill. Som medlem kan du boka allt från Volvo Vtill lyxiga XC90. Bilen låser sig själ inom en minut från det att du har satt tillbaks nyckeln och stängt bildörrarna). Tillgång till bil, när du vill.


Sunfleet kort

Nyservade och välstädade Volvobilar, sällan mer än ett och ett halvt år gamla. Och ändå har du alltid en bil till hands när du behöver. Mina Sidor heter nu Mina Sidor har ersatts av CarPay. En tjänst för en smartare bilekonomi.


För att logga in behöver du legitimera dig med BankID. Gå med i Sveriges största bilpool till studentpris. Första dagen är imorgon och det känns grymt kul!


Nu är ansökan klar och du kommer att få en bekräftelse via e-post. Fidesmos ekosystem med smarta kort. Sunfleet vill hjälpa våra kunder att komma fram.


Med Mecenat får du studentrabatt hos tusentals företag. Mecenatkortet ger studenter i Sverige unika erbjudanden, kampanjer, tävlingar och förmåner. Du bokar nya Volvobilar från en timme eller precis så länge du vill.


Sunfleet kort

Läs mer och skaffa ditt ISIC- kort här! Månadskostnaden varierar mellan och 9kronor för fasta medlemmar. Vi har fyra olika medlemskap för att möta olika människors bilbehov på ett bättre sätt. Mina erfarenheter av sunfleet är goda.


Som beskrivs tidigare så är det dock inte det bästa alternativet för längre resor, utan lämpar sig mer för kortare. Presenterar de miljö och ekonomiska nyttorna som ett nytänkande kan ge för både privatliv och företag samt hittar samklang med nya västsvenska paketets möjligheter. De tre första månaderna är.


Närmaste bil finns på vår besöksparkering på Värslevägen. Mer information om hur du blir medlem i poolen och bokar och hyr bilen kan du läsa i bifogat dokument. Drivmedel, skatt, försäkring och alla andra bildkostnader ingår i priset.


Ack, den gamla drömmen om den samnordiska resekortsstandarden. Pappersarbetet görs en gång i samband med att du tecknar abonnemang.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg