onsdag 17 oktober 2018

Gardinskenor tak

Praktiska och snygga gardinskenor. Köp enkelt hos Textilgallerian! Bra priser på Gardiner hos Ellos. Välj och vraka bland våra snygga möbler och inredning. Ledande tillverkare av Tak.


Gardinskenor tak

Se Plannjas produkter här. Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. I Kirsch sortiment gardinskenor hittar du både gardinskena för tak och gardinskena för väggmontering.


Våra gardinskenor har nämligen, i en del fall, olika funktioner. Så beroende på vad du vill ha finns det en gardinskena för varje jobb! Till dig som letar efter en skena i taket skulle vi rekommendera Flexi. Hos oss hittar du väldesignade och lättglidande skensystem för gardiner till låga priser.


Bland våra kollektioner finns även gardiner, vilket gör att vi kan erbjuda dig en komplett gardinupphängning. För längre partier kan du skarva våra gardinskenor. Att skarva två kortare skenor är mycket bättre än att beställa en jättelång skena. Det blir mycket lättare att montera och skarven märks ytterst lite när du monterat skenan. Gardinskenor i tak är en stor trend och passar alla typer av hem.


Gardiner som hänger från tak till golv på takskenor skapar rymd i rummet och bidrar till en mer exklusiv känsla i hemmet. På Textilgallerian hittar du gardinskenor i många olika storlekar och varianter. En liten och nätt skena som passar till tunna och lätta gardiner. Skenan är hålslagen vilket gör att den kan monters direkt i tak , utan hållare eller beslag.


Hitta gardinskenan du söker! Kirsch har gardinskenor för alla behov, oavsett om du vill ha den monterade på vägg eller i tak. Elite-skenan är inte begränsad till en viss placering utan kan placeras nästan varsomhelst, tak som vägg, och går att kompletteras med retur- och hörnböj för att komma till i hörn och vrår.


En stabil gardinskena, för både tak - och väggmontering, som tåler tyngre gardinuppsättningar, helt enkelt! Naturligtvis ska det vara av god kvalité. Köp online eller i butik på JYSK. Möbler, belysning och gardiner.


Då ser det ut som gardinen smälter in med taket på ett stilfullt inredningsvis :) 5. Osynliga gardinstänger. Vi har gardinstänger i mässing, gul med vita fästen och mycket mer. Bortsett från gardinskenor så kan man bygga in gardinstången på ett snygg vis. När jag var på ett hotell blev jag kär i hur de dolt gardinstången bakom nedåtgående lister i taket.


Snyggt är även att ha en hiss eller rullgardin i vitt bakom två lyxiga gardinlängder. Har man extremt lågt i tak så kan det vara snyggt att endast ha hissgardiner och fästa dem ända uppe vid taket ovanför fönstren. På sommaren kan man även hänga mörkläggande gardinlängder (som ofta är rätt fula) bakom sina vanliga snygga gardiner. Skenorna kan användas till mindre och större fönsterpartier och monteras på karm, ute på väggen eller bäst i tak. Levereras komplett med fäste och skruv och skräddarsys efter mått och utförande.


Gardinskenor tak

En gardinstång i mässing eller guld ger ett exklusivt intryck av fönstret medan en gardinstång i trä ger en mer naturlig känsla. Oavsett om du ska köpa gardinstänger till fönstret eller gardinskenor till taket som skiljevägg – så har du kommit rätt! På Jula siktar vi högre. Jag är på jakt efter gardinskenor som man kan sätta direkt i taket för ett draperi som ska gå från golv till tak. Vi vill att människor ska vilja fixa.


Jag har prövat både IKEAs och Gardinia, men ingen av dom funkar eftersom det blir en skarv mellan skenorna där draperiet fastnar. När det någon som har testat någon BRA skena som funkar även i skarvarna?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg