onsdag 17 oktober 2018

Gammal takdosa

Gammal takdosa

Doslock med mittenhål för skruv eller krok. Lamputtag för takdosa Jordat. Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde. Gammal takdosa Här hittar du en enkel och snabb prisjämförelse.


Vi visar billiga produkter från ett stort antal webbutiker, samt även auktionsprodukter från Tradera. Takdoslock för äldre dosor hos ELDIREKT. För fastsättning av nya insatser i gamla apparatdosor som saknar skruv och fästring. Förnyar gamla apparatdosor utan infästning till nya hålstandarden. Detta innebär att kroken håller lamputtaget på plats med genomgående krok.


Takuttag för äldre takdosa med mittskruv ska man ha. Sätt dit ett uttag med ojordat eller ännu bättre. Kontakta en elektriker som jordar upp din anläggning och evt installerar JFB om du inte redan har det! Det medföljer krok till uttag med mittskruv.


Gammal takdosa

Bara idioti och designlampor (jävla skit) som inte kan träs över ett vanligt lamputtag. Dosan har två skruvstolpar för M4-skruvar. Skruvavståndet är mm. Den medföljande distransringen används vid enkelskiva (mm). Ringen avlägsnas när dosan monteras i tak med dubbelskiva (mm).


Alla övriga installationer eller ingrepp ska utföras av en elinstallatör eller fackman. Du får till exempel inte sätta in en dimmer själv eller byta ut stickproppen på en gammal ojordad lampa som du köpt på loppis. En gammal lampa bör alltid kontrolleras av en elfackhandel innan den används.


Gammal takdosa

Ska koppla in en takdosa i sovrummet. Det sitter för tillfället två kablar, en gul och en vit, till en gammal sockerbit. Höjd mm, Diam porslin mm. Har ej öppnat den, skruven kärvar.


Köparen betalar frakten. Se mina övriga auktioner, ev samfrakt kan ske. Köp Lampkontakter, tillbehör online på kjell. Takkrok 75mm gammal takdosa.


Multidosan, även kallad renoveringsdosa, rotdosa eller kompletteringsdosa, är en smart eldosa som du kan sätta i en befintlig skivvägg i efterhand. Skickas inom arbetsdagar. För montering av lamputtag i tak används en takdosa och som kopplingspunkt i elinstallationen används en kopplingsdosa. Jag tänker mig att man t. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti.


Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg