fredag 12 oktober 2018

Dekorsten bakom kamin

Plattor, marksten, murar m. Det billiga byggvaruhuset online. Snabb leverans, oslagbara priser! Beskriv vad som ska göras och få anbud från lokala stensättare. Stort utbud av dekorsten från Hasselfors.


Flera olika varianter hos oss!

Skiffer Bergen är ”syster” till produkterna Fjord och Kungshamn men har en mer mörkgrå ton och passar utmärkt som dekorsten bakom en kamin eller som spisbeklädnad. Första gången vi upptäckte den här skiffern var i norska Bergen där en öppen spis hade klätts in i den grå stenen. Väggtegel Acebo gray hörnsten Detta väggtegel är en perfekt detalj för att förhöja ett rum.


Strukturen på väggteglet ger rummet en levande känsla och det rustika utseendet som om det skulle vara riktigt tegel. Dekorstenen limmas på underlaget med färdigblandad fix. Det går alldeles utmärkt att montera den bakom en kamin. Välj en snygg dekorsten i marmor, sjösten eller skiffer.


Vi har dekorsten för alla behov.

Finns i större säckar för större anläggningar. Bakom luckan finner du reglagen för primär- och. Contura 5med sten bakom. Vem hade kunnat tro att denna lite. Idag har jocke satt dekorstensväggen bakom kaminen.


Såååååå nöjd med vår nykaklade kamin. Om XL-BYGG Norrköping XLHEMMA. Detta avstånd kan dras ner om väggen byggs med ett strålningsskydd. Stenvägg, väggsten och dekorstenvägg i hög kvalité till företag och privata. Lägsta priser, störst urval och bästa kvalité hittar du hos stonewall.


Har av säljaren fått reda på att om jag vill montera kaminen nära väggen behöver jag kompletera med en extra konvektorsplåt a 975kr, eller göra en brandsäker vägg bakom kaminen. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Flexibelt ljust fix med lättfiller Vit flexibel dammreducerad lättviktsfästmassa. Används för kakel, klinker och glasmosaik i torr- och våtutrymmen samt på värmegolv inom- och utomhus.


Det är med stor glädje vi även ser mer och mer intresse ifrån arkitekter och inredare över hela Skandinavien använda Sten i objekt. Det har varit hotellobbies, företagsentreér, spa anläggningar, affärsbutiker och restauranger. Ja, användningsområdena är många.

Det är alltid välkomnande med en dekorsten vägg! Om ni vill minska på avståndet till brännbar byggnadsdel från vad som anges i monteringsanvisningen på din kamin så är brandvägg nödvändigt. De flesta moderna kaminer möjliggör en placering mycket nära en brännbar vägg så det brukar inte vara nödvändigt att frångå dessa regler.


Rätt rökrör till din kamin Jøtul har ett brett sortiment av lackerade och emaljerade rökrör för kaminer och andra eldstäder. Våra återförsäljare hjälper dig att utifrån din kamin och dina behov hitta den produkt som passar bäst när det gäller allt från rökrör och övergångar till konvändare och anslutningar. Cembrit Multi Force är tillverkat i ett obrännbart material i klass A(bättre än A2-s d0).


Kaminer och kakelugnar: Vid slutna eldstäder som eldas med fasta bränslen till exempel kaminer och braskaminer ska eldstadsplanet vara minst meter framför eldstaden och minst meter på vardera sidan om eldstaden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg