fredag 12 oktober 2018

Doslock 100mm

Doslock Slät 1mm Doslock med snäppfäste. Lagerstatus online och butik. DOSLOCK KOPPLINGSDOSA 100MM. Jag förstår På kungsholmensjarn. Genom att surfa vidare godkänner du.


Skriv in din e-postadress så informerar vi dig när produkten finns att köpa på webben.

Kontrollera din e-postadress. Vad du får göra själv med el hemma Rätt kunskap och försiktighet är viktigt vid allt arbete med. Täcklock kopplingsdosa med. Med snäppfastsättning. Webbplatsen använder cookies för fungera på bästa sätt.


Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Snäppfästen för enkel fastsättning i dosan. Välj mellan snäppfäste eller skruvfastsättning.


Av polarvit termoplast.

Runt täcklock diam 100mm för dosor. För mm fästskruvavstånd. Inklusive st skruv M4. Snabba leveranser, nöjda kunder. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts.


Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. Omdömen Produktens betyg Baserat på betyg. Dosa Snäppfasts, 100mm till rätt pris och snabb leverans på duabhuset.


Fri frakt vid köp över 5kr. Handla direkt på nätet! Hej, Är ute efter 11st doslock , 7st där hålet är 75mm cirka och 4st där hålet är 70mm. Står dock 100mm vilket känns rätt stort för ett 75mm hål?


Fick svar från elbutik. Betyder detta att de är till för 67mm hål? Men enligt hemsidan så har de en diameter på 100mm , vilket känns väl stort för att täcka ett 67mm hål? Borde de inte vara cirka 80mm? För skruvfastsättning i dosan.


Dosa Skruvfasts, 100mm till rätt pris och snabb leverans på duabhuset. Letar du efter doslock ?

Belysning, strömbrytare och byggmaterial till låga priser! Den runda är för mm fästskruvavstånd och den fyrkantiga för mm. För upptagning av införingshål i doslock , kåpor, strömställare och vägguttag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg