måndag 8 oktober 2018

Gabjoss

Gabjoss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Många av er har frågat om Jasons sovrutiner och hur det. För ett par veckor sedan besökte jag nyöppnade “Salong E”. Fina ni så kul att även.


På Instagram frågade hon sina följare om vad de tycker och hela röstade för att hon ska bo kvar istället för att sälja och skaffa en lägenhet. Gabriella skriver på sin blogg att hon får ta emot massor av hot från. GabJoss får ta emot hot pga ost! Johanna Kajson, en energisk och glad 30-någonting som har blivit Sveriges bröllopskoordinator med hela svenska folket efter att hon arrangerat allt ifrån Kenzas. Emily heter jag och är toppbloggare här på Vimedbarn.


Här skriver jag om allt som hör mammalivet till. En förkärlek till barnsaker, inredning och kläder. Jag kunde få min man med hjälp av en stavläkare som heter dr Ajayi när jag upptäckte att han blev charmad av en annan. Gravid eller planerar du barn?


Gabjoss

Jag hade normalt blodtryck, men högt protein vid ett tillfälle. Då sa barnmorskan att jag skulle på extra koll veckan efter, men. Nadja heter jag, år,mamma till vår dotter Hollie, förlovad med min bästa vän, älskar livet, inredning, hälsa, mode och vårt sommarhus på. Jag heter Gabriella, är år och bosatt i Umeå. Jag är trött på att bli påhoppad av veganer som tycker att jag är hemsk som inte går ”hela vägen” och låter bli att bära skinn och äta mejeriprodukter.


I samarbete med Skip Nutrition Dagens lucka OCH vinnaren av tävlingen! Då var det dags för luck nr 4! Idag har SKIP ett super pris på alla bars, då du kan. Ibland kan det vara svårt att avgöra om barnet ska stanna hemma från förskolan eller inte. Här är några smarta riktlinjer att gå efter.


Gabjoss

Jag är gift med David och tillsammans har vi barn, Jouline år. Tack för din härliga blogg den har gjort mig så glad. Omtanken om era barn som ni har är det som värmt mig mest, jag. Han sägs dessutom i efterhand ha erkänt raggarmordet, Thomas Quick är oskyldig till i alla fall flera av de mord han är dömd för.


Jag tycker det är så fascinerande och jobbigt hur drömmar kan koppla till en viss tid i livet och i drömmen har man. Vill bara säga att hela det här känns helt sjukt. Borde inte Gabrella Joss känslor spela in något om de ändå ska använda henne som offer? Godtog inte hon en ursäkt och sedan var allt bra? Join thecatlover123xx on Roblox and explore together!


Konstigt inlägg du gör, med tanke på att Gabjoss och Bloggbevakning är vänner och ska träffas nästa gång hon är i Stockholm. Men visst är det jobbigt när det dyker upp en blogg som skriver sina egna åsikter om andra bloggar… som oftst är en förljugen bild av verkligheten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg