måndag 29 oktober 2018

Shinnori julbord

Shinnori julbord

Har Företagets personalfest hamnat i ditt knä? Måste du planera kick-offen? Låt Weego hjälpa dig navigera i eventdjungeln. Ring oss och få ett upplägg samma dag!


Vi förhandlar så att du slipper. Många förknippar sushi med rå fisk. Men det är så mycket mer, du kan göra sushi på skaldjur, kött och dina favoritgrönsaker.


ShinNori : Underbart julbord ! Linköping, Sverige på TripAdvisor. Shin Noris japanska julbord. Vi visste inte riktigt vad som skulle vänta oss när vi väl var på plats, men oj vad vi blev överraskade av den helt fantastiska maten! Enda problemet är att man blir för fort mätt för det finns då mycket gott att välja på. Var där på julbord igår, super god mat av högsta kvalité.


Shinnori julbord

Mycket mat och god efterrätt. Ni som inte hunnit med vårt julbord har ni chansen onsdag LUNCH den dec kl. Men restaurangen kan ha några stående alternativ. Anh och Fung tycker om att överraska sina gäster, att utmana deras sinnen med nya spännande smaker. Har Gruppeventet hamnat i ditt knä?


Based on the opinion of 2people. Ratings and reviews have. Full rulle Varmt Välkomna! Avsnitt på den här sidan. Visst är det roligt med taskiga mobilbilder?


Ni får ha överseende med mig just nu :) Jag är rätt begränsad i vad jag kan ta på mig på grund av snitt. Jag har varit stämgäst sedan kände krögarna startade sitt första ställe för nio år sen. Här ser ni restuarangernas aktuella händelser. Det kan vara allt från ett mindre lokalt event, ett storslaget erbjudande eller något säsongsbetonat som ett julbord eller midsommarbuffé. Här nedan väljer ni event, erbjudande eller säsong.


Detta då vi känt att det varit dags att gå vidare till nya utmaningar och projekt. Jag tycker det är så vackert med sina snirkliga krusiduller och graverade mönster i glaset. Kära vänner, där inne är vi med!


Shinnori julbord

Maten smakade inget och brödet var. Wallenbergare Serveras med skirat smör, rårörda lingon, gröna ärter samt potatispuré Smörbakad koljafilé Serveras med krämig vitvinssås samt dillslungad. Dem hade sitt egna asiatiska julbord som är det godaste julbordet jag ätit. Det var massor av sushi, spätt, kött, sallader mm och riktigt bra.


Rekommenderas verkligen. Christer Felix om Restaurang Vättershall: Trevlig restaurang invid stora bryggan vid Varamobaden med uteservering och vy över Varamoviken. Tredje dagen med adventssockorna och nu början man se hur det kan tänkas. Vällagad mat baserad på gediget mathantverk, i kombination med trevligt.


Vi presenterar uppdaterade dagens lunch menyer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg