onsdag 24 oktober 2018

Grenuttag med usb laddare

Vi pris pressar förbrukningsmaterial till din restaurang och ger dig rätt pris direkt. Vi är Sveriges största leverantör av förbrukningsprodukter till restauranger. Omsorg från topp till tå! Rätt utrustning på rätt plats.


Grenuttag med usb laddare

Välj emballage efter din image. Kolla in vårt sortiment. Handla smidigt och enkelt online med förstklassig service! Stort utbud inom kontor, skola och hobby.


Fri frakt och öppet köp i dagar! Ladda mobilen samtidigt som du har uttag över för andra apparater. Upplindningsbar anslutningskabel. Platsbesparande strömkälla som möjliggör en mer effektiv användning. Slipp krånglet när olika sorters stickproppar och laddare inte går att sätta bredvid varandra och förhindrar dig från att utnyttja alla uttag.


Våra grendosor löser vardagens praktiska problem när lampsladdar och liknande inte når fram till vägguttagen. Likaså när ett vägguttag inte räcker till det antal stickproppar som du behöver ansluta. Välkommen till Mitt Biltema. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en.


Hos oss hittar du ett stort utbud av det senaste på elektronikmarknaden. Besök MediaMarkt idag! GRENPROPP USB LADDARE 4V. Brennenstuhl DesktopPower Plus.


Grenuttag med usb laddare

Möjliggör användning av flera olika apparater samtidigt. Stickproppen passar till Ømm cigarettändaruttag. Med blå LED-belysning.


Inspänning: DC V ~ DC V. Utspänning: DC V ~ DC V. Levereras med snap-on-fäste som kan fästas ovanpå eller på undersidan av skrivbordet. Fästet är utformat så att det går att sätta plant eller vinklat, allt för att göra grenuttaget lätt att använda. Vi har laddare till alla möjliga mobiltelefoner och surfplattor. Samsung, Apple, Huawei, Sony?


Lyft upp strömmen och ladda när du behöver den. Popup Liftbox USB är ett litet och smidigt 3-vägs popup grenuttag med dubbla USB laddare som du enkelt monterar i köket, konferensrummet, arbetsbänken eller på kontoret. Liftbox har en diameter på 60mm och passar bordsskivor som är max 50mm. USB -uttag V, 5mA, för ex.


Vi erbjuder ett brett sortiment av grenuttag. Mycket användbart om nån försöker prata med en lite hastigt så slipper man ta av sig lurarna. Endast använt appen en gång för att sätta upp allt, inte upplevt några problem med min Samsung S10e.


I princip det jag vill ha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg