onsdag 24 oktober 2018

Oma saunalahti

OmaElisasta löydät Elisan ja Saunalahden palvelusi kätevästi yhdestä paikasta. Näet laskut, puheluerittelyt, sopimustiedot, omat edut ja paljon muuta! Luo tunnukset henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla.


Tältä sivulta löydät haetuimmat laskutukseen liittyvät. Elisan Saunalahti-liittymän tai Elisan yritysliittymän.

Suosittelemme selaimen päivittämistä uusimpaan versioon tai toisen selaimen asentamista. Saunalahti käyttää verkkopankkien tunnistamispalveluita, jotta voimme varmistua käyttäjän henkilöllisyydestä. Tunnistautuminen tapahtuu näin: Valitse listasta oma verkkopankkisi. Unohtuneen sähköpostilaatikkosi salasanan voit vaihtaa uuteen OmaElisassa.


Verkkopankissa pankkipalvelut ovat aina käytettävissäsi riippumatta kellonajasta tai paikasta. Tarvitset vain laitteen, jossa on toimiva internet-yhteys. Yhteistoimintamenettelyssä mietitään yksiköiden yhdistämisiä ja muuttuvan toimintaympäristön sekä uusien toimintamallien tuomia osaamis- ja rekrytointitarpeita.

Oma Säästöpankki Oyj (OmaSp) käynnistää 7. Löydät sivustoltamme myös tiedotteita sekä häiriö- ja kuuluvuuskartat. Elisalta saat edulliset Saunalahti -liittymät, puhelimet sekä Elisa Viihteen ja videovuokraamon. Sähköpostit voit lukea Elisan Webmail-palvelusta. Selaintasi ei enää tueta. OmaSaunalahdessa näet kaikki laskusi, liittymien puheluerittelyt ja PUK-koodit sekä voit maksaa laskusi, muuttaa liittymätyyppiäsi ja paljon muuta!


Uuden Oma Elisan kautta pääset suoraan Oma Saunalahteen , kun kirjaudut Oma Saunalahti tunnuksillasi. Elisalta saat työvälineitä yrityksesi toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen, sekä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen. Omasta mielestäni en ole aktivoinut tätä numeroa mihinkään laitteeseen! Olen sanonut tämän virallisesti irti 5. Turun Skanssin Elisan myymälässä (poistettu julkinen tieto palstalta Skanssin myyjä). Hoida Telian liittymiin, palveluihin ja asiakastietoihisi liittyviä asioita kätevästi ilman jonoja.


Kirjautumalla sisään löydät vaikkapa hukkuneen PUK-koodin. Tutustu ja kokeile Elisa Kirjaa heti! Usein kysyttyä Minun palveluni -kirjautuminen on uudistunut. Mitä hyödyn muutoksesta?

DNA Tunnus helpottaa ja nopeuttaa kirjautumista itsepalvelukanaviin. Mobiili OmaElisa -sovelluksella voit seurata liittymiesi käyttöä sekä laskutuksen tilannetta, maksaa laskuja, lisätä ja poistaa estoja sekä hallinnoida. Voit tunnistautua niillä myös, jos olet unohtanut käyttäjätunnuksesi. Sinulla tulee olla yrityksen.


Jos se toimii, älä koske, menee särki kuitenkin. Jos taidot loppuu, käytä voimaa. Manuaalia luetaan vasta sitten kun räjähtää.


Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan ' Saunalahti , Espoo' karttahakuun. Asiakastuki ja ohjeet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg